IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански в стил Barbicore – в плажната визия на Ашли Греъм

17 юни 2023 12 00

Моделът показа пищните си форми

БГНЕС

БГНЕС

Какъв бански би избрала една по-пухкава жена? Може би си мислите, че целият е по-подходящ за по-пищните фигури. И сте напълно прави. Но за Ашли Греъм тези неща нямат значение, защото тя не се притеснява да показва тялото си.

Моделът показа снимки от почивката на яхта на френската Ривиера. Именно за нея тя е избрала бански в стил Barbicore – един от актуалните през последните няколко месеца.

По време на плаването си край Сен Тропе, плюс сайз брюнетката си е направила импровизирана фотосесия, която показа в Instagram.

Розов бански – в плажната визия на Греъм

35-годишният модел е на борда на яхтата заедно със съпруга Джъстин Ървин и приятели. Събирайки тен на палубата и скачайки във водата, тя е с розов бански от две части. Той е ушит от лъскав наситенорозов плат, който блести на слънцето.

Горнището е от големи и леко набрани триъгълници, докато долнището е с висока талия. Към банските Ашли е добавила и парео в същия цвят, вързано на панделка на една страна.

„Облекло за лодка“, написа Греъм към своята галерия.

На един от кадрите се вижда, че на главата си звездата е с шапка с прозрачна козирка на Dior.

Ашли демонстрира и бански с леопардов принт

Макар в момента всичко около нас да е розово, точно като онова от облеклото на Барби, с друг свой летен аутфит Греъм показва, че животинските принтове никога няма да остареят.

Брюнетката показа и друг бански с триъгълни чашки. Долнището му е изчистено, в черен цвят, докато горнището е с връзки – в леопардов принт.

В друга своя публикация тя пък показва друг модел в червен цвят, отново съчетан с късо парео.

Моделът спира с децата, фокусира се върху кариерата

По-рано този месец, участвайки в подкаста Milk Drunk, пищният модел разказа какво е да отглежда три деца с Джъстин Ървин.

„Не ми се налага да пия хапчета, слава Богу“, сподели тя, потвърждавайки, че съпругът ѝ се е подложил на вазектомия.

На въпроса дали всъщност планира да има четвърто дете, след като се пошегува, че иска да има още едно, Ашли отговаря, че спира с децата.

Бански в стил Barbie – Джулиана Гани има нещо за вас

Ирина Шейк показа перфектния бански за лято 2023

Бански 2023 – Хейли Бийбър с неоново предложение

Припомняме, че малко преди да роди близнаците си, Греъм претърпя спонтанен аборт. Освен това, след като роди братчетата на по-големия си син, тя имаше усложнения, от които се възстановяваше няколко месеца.

„В нощта, когато родих близнаците, получих кръвоизлив. Беше 2 сутринта, когато контракциите ми започнаха“, спомни си тя.

„Не можехме да повярваме, че раждането ми продължи само три часа и половина и се чувствах толкова невероятно благодарна на този екип от квалифицирани, интелигентни и обучени професионалисти около мен, които бяха до мен, когато имах Айзък, и сега бяха отново с мен за близнаците“, разказа още Греъм.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари