IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Празничен сезон: Кои кралски дами се появяват в червени тоалети напоследък

29 ноември 2023 10 30

От Кейт Мидълтън, през кралица Летисия до принцеса Шарлийн

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Празничният дух се усеща и в стила именно чрез тенденцията „всички в червено“, която доминира не само сред звездите от шоубизнеса и тези от модния подиум, но и сред много кралски дами, които все по-често възприемат тази екстровертна модна тенденция.

Напоследък доста кралски особи започнаха да носят празнични червени тоалети, макар да остава почти един месец до Коледа. Някои от най-харесваните и обичани принцеси и кралици в света се появиха в различни нюанси на червеното – всички те напълно възхитителни.

Сред най-запомнящите се визии са тези на принцесата на Монако – Шарлийн, която демонстрира страхотна рокля в цвят на горски плодове, както и на принцесата на Уелс – Кейт Мидълтън, която пък се появи на една от последните си официални изяви в ярка рубиненочервена рокля, съчетана с подходящо палто и шапка.

Червеното може да е считано за цвят на страстта и любовта, но в исторически план то отдавна е нюанс, свързван с царственост и власт, което го прави популярна палитра сред кралските особи, които го носят за официални ангажименти. Червената магия на коледния сезон и майсторите на шивашкото изкуство на кралските семейства по света дебютираха някои наистина зашеметяващи визии напоследък.

Нека видим всички красиви червени тоалети от последния месец на дамите с т. нар. „синя кръв“: 

Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън в червено; Снимка: Getty Images

Яркочервените рокля, шапка и пелерина на принцеса Катрин Мидълтън

Катрин, принцесата на Уелс, присъства на церемониално посрещане на президента и първата дама на Република Корея на парада на конната гвардия на 21 ноември 2023 г. Съпругата на престолонаследника на Обединеното кралство – принц Уилям, представи грандиозно шоу, появявайки се в аленочервен тоалет, за да отбележи първия ден от държавното посещение на първото семейство на Южна Корея.

Всеки ден Кейт Мидълтън изглежда все по-близо до визията, която и е отредена в близко бъдеще, а именно тази на кралица. Може би затова Катрин реши да се превърне в истинско царско вдъхновение, появявайки се в едноцветна червена рокля с пелерина от Катрин Уокър, характеризираща се с огромна панделка, поставена на деколтето. Принцесата на Уелс добави голяма черешова шапка от Jane Taylor London, а празничната ѝ визия беше допълнена с рубиненочервени обувки на високи токчета.

Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън в края на 2022 г.; Снимка: Getty Images

Разбира се, не за първи път виждаме Кейт Мидълтън да носи аленочервени дрехи (дори наскоро тя се появи в костюм от две части в яркочервено). През декември 2022 г. Кейт пък приличаше на опакован подарък за своя концерт Together At Christmas в красива миди рокля в цвят мерло, ушита по фигурата ѝ от известен британски дизайнер.

Омагьосващата рубинена тиара и червената кадифена рокля на кралица Камила

Кралица Камила;

Кралица Камила; Снимка: Getty Images

Кралица Камила се появи в красива червена кадифена рокля и рубинена тиара на събитие, на което тя и съпругът ѝ, крал Чарлз, бяха домакини на президента на Южна Корея Юн Сук Йол на държавния банкет в Бъкингамския дворец на 21 ноември.

За своя изключителен ансамбъл кралица Камила беше избрала един от най-доверените си дизайнери, а именно Фиона Клеър, която я облече в плюшена рокля във вампирскочервено. Тоалетът се отличаваше с камбанки, елече с панели и романтични издути рамене.

Съпругата на британския крал комбинира своята спираща дъха празнична червена рокля с бирманската рубинена тиара, която беше собственост на кралица Елизабет II. Искрящата диамантена, рубинена тиара беше една от най-новите корони в личната колекция на покойната кралица.

Блестящата рокля на принцеса Шарлийн

Шарлийн и

Шарлийн и фамилия Грималди; Снимка: Getty Images

Принцеса Шарлийн от Монако присъства на галавечер на фамилия Грималди по време на Националния празник на Монако на 19 ноември във великолепна и доста ярка визия (на основната снимка). Принцесата изглеждаше свежо в роклята си по поръчка на парижката модна къща Didierangelo. Със структурирани рамене, елегантни дълги ръкави и развяваща се пола по цялата дължина, родената в Южна Африка кралска особа излъчваше увереност. Роклята беше декорирана с хиляди ръчно зашити стъклени мъниста. Принцесата съчета тоалета си със сатенени обувки на Manolo Blahnik по поръчка, отново в цвят бордо като роклята.

Празнично палто и рубинени обеци на принцеса Шарлийн

Прицнеса Шарлийн Принцеса Шарлийн и дъщеря ѝ; Снимка: Getty Images

 

Принцеса Шарлийн от Монако изглеждаше великолепно в алено на друга своя изява от предните дни. Кралската особа се появи в патриотична червена визия от главата до петите, като облеклото ѝ отново беше поръчково, дело на Didierangelo.

Съпругата на принц Албер беше истинска наслада за очите в своя празничен червен ансамбъл, облечена във великолепно вълнено палто, подходяща червена рокля, алени ръкавици и ботуши с ток с черешов цвят. В този външен вид тя и децата ѝ присъстваха на церемония по отбелязване на Националния празник в Монако.

Наметало в бордо и романтична червена рокля за кралица Максима

Кралица Максима от Нидерландия присъства на петата годишнина на SchuldenlabNL в Nationale Nederlanden на 14 ноември 2023 г. в Хага, Южна Холандия. SchuldenlabNL е организация за сътрудничество между правителство, власти и съдебни изпълнители за предотвратяване на дългове. Нидерландската кралица се появи в празнична пелерина в бургундскочервено, смес от вълна и кашмир, дело на бранда Maison Valentino. 

Максима от

Максима от Нидерландия; Снимка: Getty Images

За да допълни романтичния си червен ансамбъл, Максима беше избрала червена дълга рокля с контрастни шевове от Dolce & Gabbana и червени обувки на ток на марката Gianvito Rossi.

„Обичайте червеното и бордото. Това е смел избор. Роклята е с толкова прекрасен силует и е вечна, така че е забавно да усетите вълнението в цветовата схема!“, написа фен на кралския стил в социалните медии.

Кралица Летисия в яркочервен костюм

Летисия в

Летисия в Дания; Снимка: Getty Images

Красивата испанска кралица Летисия се появи в тъмночервена рокля за един от дните от официалното си посещение в Дания. В началото на ноември тя и съпругът ѝ – испанският крал Фелипе VI, бяха гости на датския престолонаследник принц Фредерик и неговата съпруга, принцеса Мери, както и на датската кралица Маргрете. Летисия пристигна в двореца Амалиенборг в Копенхаген в стилна миди рокля, изваяна по стройното ѝ тяло. Тоалетът се отличаваше със семпла кройка, но определено носеше духа на празничния сезон!

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

qqq ( преди 7 месеца )
Леле, тоя ръбатия клонинг стожили в заглавие! По-надолу допълват с холандсконидерландския клоун. А Кейт обира всички точки!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар