IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модни съвети – как да носите червен пуловер през празничните дни

10 декември 2023 18 00

За всеки повод, който ви предстои

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Когато става въпрос за празничен гардероб, няма нищо по-типично от уютен, удобен, топъл червен пуловер. Цветът се наложи като един от най-желаните през 2023 година и сега, когато колекцията ни е пълна с огнения нюанс, е време да го оставим да блесне като централна точка на нашето празнично облекло. 

Въпреки че може би си мислите, че имате нужда от пайети и блясък, за да направите тоалета си празничен, вашият червен пуловер ще свърши също толкова добра работа. Можете да го включите във всяко едно празнично събитие, което имате в календара си за този месец. С малко магия при оформянето на тоалет, няма дори да почувствате, че носите обикновен червен пуловер. 

Празниците официално чукат на вратата ни и нашите социални календари са изпълнени с партита и интересни събития. Ето как да направите червения си пуловер подходящ за предстоящите празнични дни. 

Как да носите пуловера си през декември

За коледното парти в офиса

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lola. (@lolaomonaija)

Празнично парти в офиса? Накарайте любимите си работни панталони да изглеждат празнично, като ги съчетаете с червен пуловер. Независимо от цвета им – въпреки че винаги клони към кариран чифт за този повод – те ще ви осигурят професионална визия за събитието. Можете да направите нещата още по-празнични, като поставите панделка в косата си. 

За разменяне на подаръци с приятели

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Abelyn (@abelynalexa)

Носите пуловера си като всички останали? Скучно е. Вместо това, преметнете вашия през раменете за шикозен ефект без усилие. Този трик е особено полезен ако сте предразположени към изпотяване или отивате на парти, за което знаете, че ще е претъпкано и ще ви бъде много топло. Наметнете пуловера си върху тънка блуза или боди, които ще бъдат подходящи за повода, когато съблечете плетивото.

За коледно пазаруване

Настройте се за празнично пазаруване, като изберете тоалет, в който вашият червен пуловер е главният герой. Ако денят ви ще се състои от много бързане, изберете дънки и чифт маратонки или пантофки, за да направите бягането по магазините малко по-поносимо. Допълнете всичко с вълнено палто и ще имате подходящ външен вид за всички ежедневни задачи през декември.

За празнична романтична среща

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by soleon (@ssoleon)

Нуждаете се от червения си пуловер, за да се почувствате малко по-изискани? Облечете го върху бяла риза. Контрастът на червеното с добавянето на бяла яка, излизаща от горната част, ще направи визията ви малко по-елегантна, особено ако изберете червена жилетка, която да закопчаете догоре. Съчетайте всичко това с черна минипола и любимите си мокасини, пантофки или дълги до коляното ботуши на ток.

За коледен брънч

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kennedy Eurich (@keneurich)

Един от най-добрите модни трикове през тази година бе закопчаването само на горното копче. Сложете червена жилетка върху бяла тениска със закопчано само горно копче на жилетката и сложете аксесоари за небрежна визия, подходяща за брънч с приятелки в коледния ден. 

Кашмирен пуловер – как да се грижите за него и да го поддържате като нов

Червеното ѝ отива! Дженифър Лорънс впечатли феновете си с пуловер с отворени рамене

Рокля пуловер: Хит номер едно за зимата

За семейното парти

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J.Crew (@jcrew)

Подобрете своята визия, като съставите изцяло монохроматичен тоалет от червен цвят. Съчетайте пуловера си с червена макси пола и сте готови. Ако искате да подобрите още повече нещата, може да изберете червена минипола и модерен червен чорапогащник. Допълнете всичко това със сребърни аксесоари и се пригответе да бъдете най-похваленият човек на семейното коледно парти. 

За още новини от света на модата  последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари