IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

70-годишната д-р Куин Лечителката дебютира като модел за Miu Miu

6 март 2024 12 30

Куин Хуилан сбъдна мечтата си да бъде на модния подиум

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Истинската д-р Куин Лечителката направи дебюта си в модната индустрия на 70 години. 

Не, не говорим за Джейн Сиймур, а за Куин Хуилан, която се присъедини към дефилето на Miu Miu за есен/зима 2024 във вторник. 70-годишната лекарка и инфлуенсърка носеше дълго сиво палто със сребърни детайли, чифт овърсайз металик ръкавици, черен шал, малка кафява чанта и чифт мокасини с остър връх. 

Базираната в Шанхай инфлуенсърка е известна с любовта и възхищението си към Miu Miu и Prada. Сега тя успя да сбъдне една от мечтите си – да облече дрехи на италианската марка – след като е поканена директно от дизайнерите чрез съобщение в Instagram. Хуилан сподели в социалните мрежи, че няколко дни след получаването на онлайн поканата, в пощата ѝ пристигнало и официално писмо, в което били описани всички детайли за дефилето. 

Лекарката имаше доста известна публика по време на дебюта си. На дефилето присъстваха звезди като Джоуи Кинг, Камил Роу, Сидни Суини и Ава ДуВерней. Това обаче по никакъв начин не притесни д-р Куин, която се справи като истински професионалист със задачата си и показа завидно самочувствие за дебютант. 

Д-р Хуилан благодари в социалните мрежи на сина си, който ѝ е помогнал да си направи профил в Instagram, след което я научил как да публикува и да поддържа известност. „Изглежда отворих вратите на изцяло нов свят“, казва инфлуенсърката. 

Тя продължи и благодари на всичките си последователи от цял свят. Пише, че приятели от всяко кътче на земята ѝ оставили коментари и харесвания. „Те оценяват тоалетите ми и ми пишат съобщения. Някои дори препубликуват тоалетите ми, надявайки се повече хора да ме видят“, допълва лекарката.

Хуилан също така благодари на всички дизайнери и целия екип по подготовката за това, че са ѝ дали възможност да предизвика себе си. Изрази благодарност и към всеки непознат в Париж, който ѝ се усмихнал и я е подкрепял. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 孙怡静 (@cristine_sun)

Шанхайският доктор обясни и как процесът се развил след първоначалната комуникация

„Успях да се справя с предизвикателствата на подготовката, комбинирайки я с работните ангажименти. Използвах преводач, за да преодолея езиковата бариера. Предприех действия, за да докажа, че възрастта не е проблем!“, пише тя. 

Тери Хачър и дъщеря ѝ изглеждат като сестри в еднакви тоалети

Открийте разликите – Рийз Уидърспун и дъщеря ѝ в Париж

Д-р Куин използва възможността да вдъхнови и другите и да насърчи всеки, който е объркан в даден момент от живота си, да не се предава и да преследва мечтите си. 

„Преди да навърша 70, единственото, за което ме беше грижа, бяха моите пациенти. Кой би си помислил, че на тази възраст ще бъда на подиума? Вижте ме! Това е Париж! Вижте! На дефиле на Miu Miu! Вижте! Това е 70-годишната Куин!“, завърши лекарката. 

Лечителката се разходи пред очите на новата холивудска сексбомба Синди Суини, която доказа защо е смятана за наследница на Памела Андерсън. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex (@mindlesssalami)

26-годишната актриса пристигна в Париж с копринено-вълнени бикини в сребърен цвят, изпъстрени с пайети и кристали. Бельото на Суини е на Miu Miu и се предлага също така в бежово, като този нюанс беше показан от актрисата Ема Корин миналата пролет, както и в розов опал и се предлага за цена от 5800 долара. 

Суини съчета блестящата дреха с черен изрязан топ, овърсайз блейзър, прозрачен чорапогащник и високи токчета на платформа

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари