IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С 20 години разлика – Сидни Суини се превъплъти в Анджелина Джоли на червения килим

12 март 2024 14 30

Младата актриса носеше същата рокля като колежката си

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Сидни Суини се вдъхнови от една от най-емблематичните фигури в Холивуд за последната си поява на червения килим. Актрисата отдаде почит на Анджелина Джоли по време на партито на Vanity Fair след наградите „Оскар“ в неделя вечер.

26-годишната Суини, която набира все по-голяма скорост в Холивуд, извади от архива кремавата рокля на Marc Bouwer, с която позира пред фотографи в Бевърли Хилс. Тоалетът първоначално бе носен от Анджелина Джоли на наградите „Оскар“ през 2004 година. Младата звезда от „Еуфория“ е била допусната до архивите на дизайнерката Моли Дикинсън, а личният ѝ стилист благодари на екипа на Marc Bouwer за помощта, с която Суини е успяла да пресъздаде този специален момент. 

Сидни съчета сатенената рокля – която се отличава с дълбоко деколте и гол гръб, заедно с дълъг шлейф и подходящ шал – с бижута от Messika, включително изящно многослойно колие с висулка и чифт обеци. В допълнение към вечната визия, Суини завърши своя външен вид на червения килим с дебютиране на нова прическа – зноен боб, който беше оформен на свободни къдрици. 

В социалните мрежи от Mark Bouwer описаха Суини като „красива“ във винтидж тоалета и поздравиха стилиста ѝ за прекрасното съчетаване с бижутата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marcbouwer

„От архивите. Носена на Оскарите през 2004 от Анджелина Джоли, а сега от красивата Сидни Суини. На 20-ата годишнина на роклята не бихме си пожелали нещо по-добро от това пресъздаване. Благодарим на Моли Дикинсън за невероятния стил и на Пол Марголин, че позволи този момент да се случи“, написаха от марката под снимка на Суини. 

Само няколко дни по-рано 26-годишната актриса отново прикова погледите към себе си, но този път на дефиле на Miu Miu за есен/зима 2024-2025 по време на Седмицата на модата в Париж. Тогава тя носеше бельо, което се продава за 5800 долара. Пред списание People Суини коментира сегашния си стил и заяви, че просто се отдава на момента и носи това, което ѝ харесва. Допълва, че винаги се опитва да бъде леко по-различна от останалите и да изразява себе си чрез дрехите.

„Това е забавното на този тип обличане, сякаш си играеш с дрехите. Скучно е да правиш едно и също отново и отново“, казва изгряващата звезда на Холивуд. 

Суини също така коментира и дали ще бъде сред гостите на тазгодишната Met Gala. Оставяйки феновете да се чудят, актрисата заяви, че може да я видим, може и да не я видим на червения килим. „Може и да работя тогава. Опитваме се да намерим начин, но ще видим“, допълни красавицата. 

Най-добре изглеждащите двойки на партито на Vanity Fair след Оскарите

Блясъкът на Холивуд – най-добре облечените звезди на наградите „Оскар“

Любовта винаги заслужава „Оскар“ – най-сладките двойки на червения килим в Лос Анджелис

Визията на Сидни на партито на Vanity Fair беше и препратка към тоалета, който тя носеше миналата година по време на премиерата на филма Anyone But You в Австралия. 

Тогава актрисата облече тоалет от пролетно-лятната колекция на Givenchy, състоящ се от прозрачна пола и прозрачен топ с дълбоко деколте, като и двете бяха в кремав цвят. Полата се отличаваше с лека цепка до коляното, а потникът показваше белия сутиен на Суини. Актрисата комбинира тоалета със сандали от Jimmy Choo и обеци от Givenchy. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари