IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетна мода – как да носите тениска с щампа

1 май 2024 10 30

Графичните модели са все по-популярни

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Оформянето и включването на графични тениски в личния ви стил може да бъде много просто – с други думи, винаги може просто да добавите дънки и сте готови. И докато в някои дни тази изпитана и вярна комбинация се усеща като удобна и правилна, в други може да изглежда невдъхновяваща и дори скучна. Възраждането на графичните тениски не трябва да означава ограничаване на вашата креативност. 

Ако искате да оформите тениските си по начин, който е малко по-интересен, ние имаме няколко предложения за вас.

Как да носите графична тениска тази пролет

С шорти и маратонки

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bérénice ? (@bbcvl)

Със скорошната популярност на късите шорти и боксерките, концепцията за носене на бельо на публично място не изглежда толкова лоша в наши дни. Раирани боксерки и колоритен чифт модерни маратонки създават удобна, спортна формула за топлите и активни пролетни дни.

Със свободни дънки и пуловер

Със затоплянето на времето има нещо наистина успокояващо в чифт свободен деним. Той е практичен, спокоен и има начин да ви накара да се почувствате овластени да се справите с всичко, което денят ви поднесе. В съчетание с любимата ви графична тениска, тази комбинация от дрехи е невероятно удобна за онези натоварени пролетни дни, пълни с чистене, покупки и случайни събирания. Пуловерът, от своя страна, е полезна част от тоалета, която си струва да имате подръка, ако температурата внезапно падне. Когато е наметнат през раменете ви, той наистина може да издигне тоалета. С други думи – добавете жилетка, за да се отклоните от гореспоменатата „скучна“ формула на дънки и тениска.

С високи ботуши и минипола

Все по-често виждаме комбинацията между широка тениска и минипола. Тази формула за обличане е удобна, закачлива и много момичешка. Какво повече ви трябва от едно ежедневно облекло? Ботуши, вдъхновени от каубойския стил, които са популяризирани през последно време от кралицата Бионсе.

С раирани дънки

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALE FEHR (@alefehr)

Винаги сме били фенове на раираните дънки. Те поддържат силна асоциация с дългите дни и топлото време, олицетворяващи пролетта и лятото. Жилетката – сезонна необходимост – в актуално прахообразно син цвят добавя слой, който е както визуално привлекателен, така и подходящ за променливото време. Златните и перлените бижута са винаги актуални за това време на годината и допринасят за женствеността на външния вид. Завършете тоалета с любимия си чифт маратонки или пантофки.

Модни съвети – как да съставите най-добрия спортно-елегантен стил

5 модни съвета, с които да улесните обличането си

Пролетна мода – 4 тоалета, които винаги изглеждат добре

С пола и плетена чанта

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenn Garcia (@ellandemm)

Ако искате да направите тоалета си с графична тениска незабавно по-шик, тогава посегнете към миди пола. Въпреки че по-голямата дължина позволява на визията да остане практична за ежедневно носене, тя незабавно добавя стил към облеклото. Придружаваща тъкана чанта или чанта тип кошница е подходяща за сезона, съчетавайки стил и практичност.

Със скъсени дънки и боти

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liz Tong (@liztong_)

Да, казахме, че дънките и графичните тениски са скучни, но тази комбинация просто няма да излезе от мода. Именно затова е важно да я разнообразяваме, като добавяме различни дължини и стилове. С идването на пролетта скъсяването на подгъвите на вашия деним е лесен начин да олекотите ежедневната си визия. Завършете ансамбъла като го поддържате интересен с чанта през рамо и чифт боти.

За още съвети за постигане на желания стил последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари