IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжки аксесоари – какво да „задигнете“ от гаджето?

26 януари 2020 15 00

Кожената му гривна ще ви отива

Istockphoto

„Нямам какво да облека!“. Така казват много жени, стоейки сутрин пред отворения гардероб. Закъснявайки за работа и чудейки се с какви бижута да комбинират дрехите си, много не предполагат, че ще им отива някой мъжки аксесоар.

Според стилисти, доста аксесоари, носени от мъжете, са унисекс и стават за жени, които искат да разнообразят стила си. Обикновено представителките на нежния пол обичат да задигат белите ризи на своите половинки и ги носят, но предимно вкъщи. Освен тях обаче има какво още да „откраднат“ за малко от техните вещи.

Вижте кои мъжки аксесоари ще ви отиват:

Ако обичате да носите часовници та дори и по-скоро като украшение, отколкото като средство, което да ви показва точния час, то вземете този на партньора си. Все още са актуални тези с по-голям циферблат. Стига да не ви се върти твърде много на китката, може да го носите когато сте облечена по-спортно или елегантно. Зависи от неговия дизайн.

дрехи и

Pixabay

Неговите кожени колани

Е, няма как да си сложите колана му, който е за официални костюми, но в случай, че той харесва да комбинира дънки с по-изчистени кожени колани, преспокойно може да си присвоите един. Макар и поостарели, кафявите колани от естествена кожа никога няма да са демоде.

Полицейските му очила

Слънчевите очила тип „муха“ или „полицейски“, както са най-известни, продължават да са харесвани от много мъже. Хубавото е, че те могат да паснат идеално на лицето и на жени. Освен това в комбинация с червено червило ще привлекат вниманието веднага.

слънчеви очила,

Pixabay

Кожената му гривна

Не всички мъже носят аксесоари. Все пак някои мачовци си падат по изчистените кожени гривни в черно и кафяво, които може да се съчетаят с някой ежедневен аутфит на жената.

кожена гривна

Pixabay

Неговата обемна чанта

Ако ви е омръзнало от малките кокетни чантички, където едвам побирате мобилния и портмонето, или ви трябва кожена за кафявите ботуши, с които искате да излезете, вземете неговата.

Много мъже носят от малките чантички през рамо, но по-широките торби, които се прихлупват отгоре, са магнит за жените. Те също са унисекс и може да ги носите без проблем. В тях ще поберете много повече.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари