IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да спасим маникюра си в домашни условия?

27 март 2020 10 40

Ходенето до салона е невъзможно

Снимка: Pixabay

Вече няколко седмици сме поставени в социална изолация, което сериозно променя начина ни на живот. За да се спре разпространението на коронавирус, всички ние трябва да бъдем #ОтговорниВкъщи и да спазваме препоръките на местните власти. В момент като този едва ли може да мислим за нещо друго освен здравето, но е добре и да се погрижим за визията си.

Грижата за себе си ще ни помогне да избягаме за малко от реалността и да се потопим в един свят, където всичко е нормално и нашият живот не е диктуван от COVID-19. Експерти съветват да продължим да правим неща, които сме правили и преди пандемията, за да може да победим социалната изолация.

Тъй като в момента салоните за красота са затворени, голяма част от дамите изпитват трудности да поддържат маникюра си. Ако ви се налага да излизате по работа, недобрата визия на ноктите със сигурност може да ви притесни и да потисне настроението ви. Най-вероятно няма да може да се свържете с маникюристката си поне още няколко седмици и затова е важно да знаете как може да скриете израстването на маникюра.

лак за

Снимка: Pixabay

Оливия Смайли работи като фризьорка в Южна Флорида. В момента САЩ се превърна в епицентъра на пандемията, задминавайки Китай и Италия по брой заразени. Заради тези показатели много от бизнесите в страната са затворени, включително и салоните за красота.

Смайли успя да въведе тенденция сред момичетата, които се опитват да прикрият неоцветената си част на ноктите. Тя публикува видео в социалните мрежи, с което много лесно овладява ситуацията. Вместо да се паникьосва, дамата взима бляскав лак и запълва нелакираната зона.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Smalley Hair Blogger (@omgartistry) on

Целта на видеото е да помогне на момичета, които в момента са вкъщи и нямат възможност да отидат до любимия си салон. Смайли започва процедурата с освежаване на формата на ноктите с пила, а след това попълва нелакираната област с бляскав лак. Идеята е харесана и от много маникюристи, които поздравяват Смайли в социалните мрежи.

„Много харесах идеята да покриеш израсналата зона с блясък“, казва Бритни Бойс пред „Glamour“. 

Тя добавя, че методът е много лесен и всяка дама може да го направи вкъщи. Според Ханг Нгуен, използването на блясък е най-доброто решение за запълване на появилата се нелакирана зона. „Той полепва добре върху ноктите и избягвате появата на бучки, ако нанесете нов лак върху стария“, казва Нгуен.

Вижте различни идеи за това как може да се справите с израсналия маникюр. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❤ Hang Nguyen aka Moon ❤ (@thehangedit) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❤ Hang Nguyen aka Moon ❤ (@thehangedit) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари