IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Готова за есента: Ванеса Хъджинс се похвали с нова прическа

13 октомври 2020 11 00

Актрисата заложи на популярния стил боб

Снимка: БГНЕС

Всяка една промяна на сезоните заслужава и смяна на визията. И тъй като вече окончателно навлязохме в есента, трябва да помислим и за нещо ново. Някои от нас залагат на промяна в гардероба, други пък търсят разнообразие в прическите. 

Ванеса Хъджинс е от втората група. През тази година актрисата доста експериментираше с визията си. През март, когато всички си бяхме по домовете, тя показа естествените си къдрици, които рядко биват избирани за червения килим. През септември пък звездата заложи на неоновозелена очна линия, която отново впечатли последователите ѝ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?Vanessa Hudgens? (@vanessahudgens) on

Сега, с настъпването на новия сезон, е време и за още една промяна. Този път акцентът пада върху косата и различната ѝ дължина. Преди няколко дни Хъджинс публикува няколко снимки в социалните мрежи, с които показа, че е напълно готова за есента. Първо тя подразни феновете си с публикация, в която им загатна, че е време за промяна.

„Довиждане, коса. Беше ми приятно“, написа актрисата. След това беше време и за промяната, която се изразяваше в преминаване към стил боб. Хъджинс показа, че прическата доста ѝ отива, като предложи на почитателите си два варианта – леко рошав, като че ли току-що изсушен, както и такъв, който ясно показва, че професионалист си е поиграл с косата. 

Звездата благодари на фризьорката Вайлът Терити, която притежава салон за красота в Калифорния. Цветът на косата е шоколадовокафяво, което ще е един от трендовете през тази есен. Към новата си прическа актрисата добави и нещо старо – зелената очна линия, както и матовото розово червило. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Lee ?? (@nessa.sharman) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари