IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бюти вдъхновение: Гримът на Меган Маркъл

15 октомври 2020 12 30

Херцогинята на Съсекс забрави за кралските традиции

Снимка: БГНЕС

Кой, ако не Меган Маркъл, може да ни послужи за вдъхновение за есенния ни грим? Херцогинята на Съсекс е известна със своя едва забележим макиаж и обикновено залага на лека кафява очна линия, неутрално червило и неподправена, блестяща кожа. 

В последното ѝ онлайн участие обаче Меган избра малко по-различен вид. Тя и съпругът ѝ принц Хари поговориха с Малала Юсафзаи, за да отбележат Световния ден на момичето. Младите родители разкриха, че не се оплакват от изолацията, тъй като са имали възможност да наблюдават първите стъпки на сина си Арчи. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle ? (@meghanmarkle_official) on

„Късметлии сме, че имаме това свободно време, за да го гледаме. Ако нямаше пандемия, щяхме да пътуваме много и да изпуснем всичко“, казва Меган. Освен с тоалета си от бял панталон и черен потник, Маркъл впечатли и с избора си на грим и прическа. Косата ѝ беше разделена на път и елегантно прибрана в ниска опашка. Гримът на херцогинята се състоеше от малко по-опушено око от обикновено и червило в черешов цвят. 

Меган поговори с Юсафзаи за важността от обучението на млади момичета и то се превръща в централна тема на нейните благотворителни акции. „Когато момичетата имат достъп до образование и информация, всички печелят и всички успяват. Това отваря една врата към успеха на най-високо ниво“, казва тя. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle ? (@meghanmarkle_official) on

Малала Юсафзаи е само на 23 години, но вече е завършила Оксфорд с диплома за политология, политика и икономика. Тя казва, че в момента повече от 130 млн. момичета не могат да отидат на училище, а още 20 млн. са застрашени от липса на образование заради продължаващата пандемия от коронавирус. 

„Има риск да не се завърнат в училище, защото може да бъдат принудени да се омъжат, за да издържат семействата си“, казва Юсафзаи. Тя добавя, че светът не може да игнорира този проблем и трябва да се справи с тази криза. Малала Юсафзаи е носител на Нобеловата награда за мир, която получава през 2014 година. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари