fallback

Къса прическа за зимата – косата на Деми Ловато

17 January 2021 16:30

Певицата замени русото с розово

Много често една жена показва, че вече е необвързана, появявайки се с нова прическа. Освен до смяната на прическата, някои прибягват и до боядисването в нов цвят. Да вземем например Деми Ловато, която миналата година хем се сгоди, хем се раздели с годеника си, при това с голям скандал. Сега певицата показва на феновете си, че е готова за ново начало, като отряза дългите си кичури.

Още през ноември изпълнителката изненада своите последователи, появявайки се с коса в стил „пикси“. Освен че тя се подстрига супер късо, премина и в отбора на блондинките. Сега, стартирайки годината с нови музикални проекти, Ловато реши да промени още веднъж визията си, боядисвайки се в розово, скъсявайки още повече своя перчем.

„ПинкЛовато се завърна“, „Толкова е сладка“, „Боже мой“, „Ти си красива“, пишат феновете по повод късата розова коса на Деми.

Публикация, споделена от Demi Lovato (@ddlovato)

Според фризьори, късите прически като тази на Ловато, ще са търсени тази зима, като пикът им ще бъде през пролетта, със затопляне на времето. Характерното за тях е дългият бретон и същевременно много късата коса на тила или на половината от главата.

Публикация, споделена от Demi Lovato (@ddlovato)

Освен пикси, късият боб също ще продължи да се търси, като тази година неговата дължина няма да е по-голяма от тази до раменете.

Публикация, споделена от Demi Lovato (@ddlovato)

Ето няколко идеи за къса прическа, подобни на Деми Ловато, които да разгледате:

Публикация, споделена от I A M . S H O R T H A I R ™ (@iam.shorthair)

Публикация, споделена от smokinhothairsalon (@smokinhothair2)

Публикация, споделена от Shorthairfan (@shorthairfan20)

Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
Деми Ловато къса коса къса прическа къс боб пикси розова коса прически 2021
0 коментара
fallback