IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Люк Евънс се хвали с невероятна форма

24 март 2021 08 40

Актьорът твърди, че е постигнал резултата за 8 месеца

Снимка: БГНЕС

Люк Евънс е горд със себе си.

41-годишният актьор показа забележителна трансформация, която е постигнал само за 8 месеца. Той публикува колаж със снимки „преди“ и „след“, на който се вижда, че от увисналото му тяло вече няма и помен, като то е заменено с коремни плочки и мускули. На кадрите Евънс се усмихва широко срещу камерата, позирайки гол до кръста пред бяла стена.

„8-месечна работа, но постигнах целта си. Юни 2020 – февруари 2021“, написа той под колажа. Той допълни, че няма да публикува повече статистики относно трансформацията си, тъй като все ще се намери човек, който да го критикува. Все пак под публикацията му имаше само положителни коментари, в които феновете изразяваха възхищението си от резултата и поздравяваха актьора.

На 15 април Люк Евънс ще навърши 42 години, но явно не мисли да се отпуска. По-рано през месеца той публикува снимка, на която показва как тренира дори по време на пандемията. На кадъра актьорът отново е гол до кръста, като на врата си е опънал ластик, а зад него се вижда фитнес топка. „Домашните тренировки вървят чудесно“, написа Евънс.

Актьорът често си избира роли, за които е нужна перфектна физика, което го кара да минава на стриктни диети и постоянни тренировки. Пред Men's Health той казва, че алкохолът най-много му липсва, когато спазва здравословен режим. „Когато всеки около теб пие, а ти не можеш, желанието ти да излизаш изчезва. Алкохолът добавя много калории, а и на следващата сутрин не можеш да тренираш“, казва Еванс пред списанието.

Въпреки това, когато му се отвори възможност да се отпусне, той не я пропуска. „Хубаво е да дадете почивка на тялото си. Дори когато тренирате, трябва да имате един мръсен ден. Тялото реагира по-добре на упражненията, ако правите интервали между тренировките и се отпуснете веднъж на седмица“, категоричен е Евънс. Допълва, че не иска да бъде мускулест през цялата година, защото тогава ще трябва да води много нещастен начин на живот.

Именно това ни навежда на мисълта, че трансформацията му най-вероятно е свързана с поредна роля или пък актьорът се готви за лятото. Засега той не е обявил бъдещите си проекти, но с това тяло със сигурност ще искаме да го видим на екран колкото се може по-скоро.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари