IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Machine Gun Kelly пуска унисекс лакове за нокти

20 април 2021 09 00

Очаква се колекцията да се появи тази есен

Снимка: БГНЕС

Рапърът Machine Gun Kelly направи първата си крачка в козметичния бизнес.

Познат с любовта си към ярките цветове, интригуващите дизайни и маникюрите с букви, изпълнителят, чието истинско име е Колсън Бейкър, пуска колекция лакове, които са предназначени както за мъже, така и за жени. Звездата ще работи с компанията Unlisted Brand Lab, която се похвали в медийното пространство.

„За нас е чест да работим с MGK върху тази невероятна възможност за създаването на марка, която ще развие категория, даваща старт на промяна, която се чака отдавна“, казва основателят и главен изпълнителен директор Канди Харис. Очаква се колекцията да бъде достъпна още тази есен.

Няколко часа преди официалното обявяване на колаборацията, Бейкър използва социалните мрежи, за да покаже новия си маникюр. Стилът е спомен за 90-те години и отново събира в себе си ярки цветове и забавни дизайни. Рапърът показа отблизо черния си лак, върху който бе нарисувано смеещо се личице, а другата му ръка беше оцветена в червен и син цвят, като върху част от ноктите отново имаше усмивки.

Във видеата, публикувани в Instagram, Machine Gun Kelly говори за номинацията си за наградите на iHeart Radio. Той попадна в категорията „Алтернативна Рок песен на годината“ за парчето си Bloody Valentine. Сингълът стана известен още преди да излезе на пазара, тъй като именно при заснемането на клипа Бейкър се среща с Меган Фокс и двамата започват връзка.

През ноември двамата направиха дебюта си на червен килим, появявайки се на Американските музикални награди. Тогава Фокс и Бейкър имаха еднакъв маникюр, направен от Бритни Бойс. Геометричният дизайн включваше ярки полукръгове с черна линия по средата, нарисувани върху нелакиран нокът. Двойката координира и цветовете си, като актрисата избра корал, а рапърът заложи на неоноворозово.

Докато позираше за снимки, Фокс разкри и нова татуировка, за която мнозина сметнаха, че е в чест на приятеля ѝ. Тя гласи „el pistolero“, което в превод означава „стрелецът“. Сценичното име на Machine Gun Kelly се превежда като „Автоматичното оръжие Кели“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари