IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Били Айлиш споделя какво е вдъхновило русата ѝ коса

14 май 2021 10 40

Изпълнителката гостува на Елън Дедженеръс

Снимка: БГНЕС

Всичко, за което Били Айлиш някога е мечтала, е да има руса коса.

По време на изненадващо гостуване в шоуто на Елън Дедженеръс изпълнителката разкри какво я е вдъхновило да промени прическата си. Известна със своята зелена коса, Айлиш изненада всички, когато разкри, че се е боядисала в русо и смята да остане така дълго време. Оказва се, че решението не е било взето след консултация с професионалист, а е благодарение на фотошоп, направен от фен.

Всичко започва от видео, обработено от един от почитателите на Били. Клипът достига до звездата, която много харесала работата, но се замислила дали наистина е време да промени прическата си. „Исках да го направя отдавна, но бях скептична към трансформацията“, казва тя пред Елън. Добавя, че не е мислела за боядисване, защото косата ѝ е била вече увредена и е преминала през много обработки за различни рекламни кампании и светски събития.

Все пак желанието е надделяло над здравия разум и Били решава да се боядиса руса. Въпреки че разкри новата си прическа преди месец, промяната е започнала през януари тази година и е включвала няколко цикъла на боядисване. По време на наградите „Грами“ Айлиш дори носи зелена перука, за да запази в тайна русите си коси и да изненада феновете два дни по-късно с публикация в Instagram.

„Всичко това ми отне около шест седмици. Започнахме през януари, като първите две седмици включваха заздравяване и възстановяване на косъма“, обяснява Айлиш. Новата ѝ визия направи дебют и в модната индустрия, като изпълнителката се появи на корицата на списание Vogue.

В интервюто си пред Елън Били говори и за тригодишния период, през който е работила върху документалния си филм и разказва как това е променило живота ѝ. Тя също така разкри подробности за новия си албум Happier than Ever, който ще бъде пуснат през юли месец.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари