IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маските падат: Какви червила да изберете за лятото?

19 юни 2021 15 00

Може да разчитате и на някои балсами

IStockphoto

Месеци наред, в които не сваляхме маските, като че ли лятото е сезонът, в който ще можем да ги носим по-рядко. А и постепенно мерките в страната се разхлабват, което ни кара да се ориентираме към магазина за козметика. Как защо? Трябва ни поне едно ново червило за отпуска!

Когато сме на обяд, вечеря с приятели и на бар, на плажа или в морската градина, наслаждавайки се на свободното време, маската няма да ни трябва. Тогава, освен с ефектен тоалет, трябва да блеснем и с хубави и сочни устни, върху които има поне балсам или гланц с нежен розов оттенък.

В случай, че ще купувате ново червило или друг продукт за устни, което да добавите в колекцията си, ви предлагаме няколко тенденции за лято 2020, с които да се съобразите:

1. Балсам с лек оттенък

устни, балсам

Той може да бъде хидратиращ, със слънцезащитен фактор, но не и обикновен, а такъв, който леко ще оцвети устните ви.

Балсамите за устни с лек цвят съдържат пигменти, с които кожата променя цвета си, но видът ѝ остава по-естествен в сравнение с вида след употребата на матово червило например.

2. Плътен гланц

балсам за

Стига сте крили красивото си лице зад маската. Време е да покажете малко блясък, а защо не и силикона/филърите в устните, като ги покриете с по-плътен гланц.

Много инфлуенсъри показват в Instagram и TikTok, че така наречените течни червила с блясък се завръщат. Едни са прозрачни, други в розовата гама. Има и такива в по-червеникави оттенъци, които могат да се ползват и като руж за скулите.

3. Червено като череша

череши, устни,

Снимки: IStock

Няма как да не добавите едно червено червило в несесера си. И тъй като в момента е сезонът на черешите, потърсете оттенък, близък до вкусния и любим на много от нас плод.

В случай, че харесвате по-тъмните тонове, ориентирайте се към бургундскочервено.

Ето и още идеи за грим, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари