IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана показа първия си парфюм

29 юли 2021 17 50

Според описанието, той ще придава увереност, сексапил и невероятно усещане

Снимка: Getty Images

Риана отново накара целия свят да говори за нея.

За съжаление на феновете ѝ, отново не става дума за нова музика, а за развитие на другите ѝ начинания. Този път изпълнителката насочи вниманието към пускането на най-новия си аромат, който ще бъде част от колекцията на марката Fenty. За да промотира предстоящия си парфюм, Риана сподели два черно-бели портрета, на които носи черно кожено яке, което свободно пада под рамената ѝ. Комбинирала го е с няколко диамантени обеци, а косата ѝ е заметната на една страна.

„#FentyParfum идва скоро“, гласеше описанието под публикацията. Това накара голяма част от феновете да полудеят и да залеят коментарната секция. Сред тях се открои и името на Лизо, която просто написа „Еха“. В Историите си в Instagram Риана сподели видео на бутилките парфюм и заяви, че ароматът ще бъде нещо невероятно, уверено, но в същия момент и секси.

През март звездата подаде молба за патент за създаване на козметика и уреди за коса, включително шампоани, балсами и бои, като името ще бъде Fenty Hair. Засега обаче това начинание не е официално потвърдено от изпълнителката, която през май 2019 година прекрати работата по модната си марка. Според LVMH, под чиято шапка се намираше Fenty fashion, в момента линията е в „почивка“ и чака по-добри условия за развитие. Най-вероятно нещата могат да започнат отново след края на пандемията.

Риана, която през 2019 година беше обявена за най-богатата жена в музикалния бизнес, заяви, че е натъжена от решението, но популярната ѝ линия за бельо Savage x Fenty, както и козметичните ѝ колекции Fenty Beauty и Fenty Skin продължават да се развиват. Общо те правят печалба от 750 млн. долара на година, като най-успешна е Fenty Beauty, която само за 2018 година генерира 570 млн. долара. Преди три години Риана пусна свои гримове в няколко магазина в САЩ, като само за първите няколко месеца спечели повече от 100 млн. долара.

Fenty е кръстена на фамилията на Риана, чието истинско име е Робин Риана Фенти. Първоначално тя трябваше да събира в себе си дрехи, обувки и аксесоари. Но артикулите не бяха по джоба на всеки, като едно дънково яке струваше 1000 долара, а една риза – 800. Затова интересът към тях не беше особено голям и модната линия трябваше да бъде прекратена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари