IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есен 2021 – какви прически за къса коса да направите?

3 октомври 2021 10 30

Влогър ви дава цели 12 идеи

IStockphoto

Есен е и докато времето не се е развалило съвсем за да ни трябват шапки на главите, може да експериментираме с различни прически всеки ден. Сигурно ще си кажете: „Да, стига да имаш дълга коса, а не като моята!“, подминавайки този текст, но всъщност, ако човек има желание, се намира и начин. Това доказва и потребител на Facebook с името Salirasa, показвайки, че късата коса може да изглежда по безброй много начини, при това много лесно.

В едно от последните си видеа Лиса Айхнер ползва ластичета, фиби, миниатюрни шнолки и дори шал, за да покаже стъпка по стъпка как да промените прическата си, ако имате къса коса. Именно с това тя става и много известен влогър в социалните мрежи.

Ако си мислите, че при къса подстрижка няма как да си направите нежна плитка или дори няколко настрани, грешите. Просто трябва да оставите горната част малко по-дълга, като този перчем може да се стилизира по няколко начина.

Не забравяйте, за да може полученият резултат да се задържи по-дълго, е добре да сложите малко лак.

Ето и видеото на жената, от което ще получите цели 12 идеи за прически за къса коса:

Ето и още идеи за прически, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари