IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенни прически – Луси Бойнтън със смел цвят в косите

17 септември 2021 10 40

Много коафьори го препоръчват за боядисване този сезон

БГНЕС

На прага на новия сезон, много от нас имат нужда от подстригване и освежаване на прическата. Както всяка година, и тази топлите тонове ще са най-търсени, но според много световноизвестни коафьори, тъмният шоколад или различните нюанси на кафявото, са най-актуалните. Но не си мислете, че няма да има изключения!

Не е тайна, че в края на лятото и началото на есента, кичурите или боядисването с пастелни цветове, започна да навлиза в салоните. Към него се ориентираха много дами, които до момента са били с руса коса или имат желание за малко разнообразие. Да вземем например Луси Бойнтън и типичното за нея каре, което вече има нов вид.

Актрисата дебютира с новата си прическа на червения килим на Met Gala 2021. Вместо с пепелно рус цвят, тя вече е с лек син оттенък към него.

Луси Бойнтън,

Getty

Много фризьори препоръчват подобна промяна като тази на Бойнтън. Освен пепелното синьо, те изтъкват, че розовото също ще е на мода за есен 2021.

Кайли Дженър,

БГНЕС

Ако върнем лентата назад, още през 2019 г. Кайли Дженър и Ники Минаж се появиха с такива коси. Докато милиардерката имаше светлолилава грива, рапърката заложи на русо с оранжево-розов оттенък.

Ники Минаж,

БГНЕС

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Проверявайте информация си преди да публикувате статиите си! Прическата даже остаряла, защото снимката на Луси Бойнтън е от Met Gala 2019 г. За момент си помислих, че е стара статия, но... виждам, че не е. Освен снимката имате и неточности в информация, защото тя не дебютира през 2021. Стига сте писали тъпотии и проверявайте източниците си и информацията си!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар