IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенни прически: Бионсе, благодарим за вдъхновението!

21 октомври 2021 10 30

Изпълнителката впечатли и с тоалет

Снимка: БГНЕС

Есента е сезонът, който отбелязва завръщането към реалността след безгрижното лято и почивката. Затова е важно да го посрещнем с промяна в себе си, мисленето си и начина си на обличане. Повечето от нас избират с есента да отбележат създаването на свой собствен стил, с който да покажат на света увереност, борбеност и готовност за посрещане на нови предизвикателства.

Оказва се, че желанието за промяна не е само в нашите глави. Наскоро Бионсе се похвали с нова прическа, която ни накара да проверим кога точно е следващият ни час при фризьора. В социалните мрежи изпълнителката публикува няколко снимки, на които показва новия си стил, който е перфектен за есента – изискващ по-малко поддръжка и оформяне.

В колекцията от снимки Бионсе позира с дълга рокля от Saint Mojavi с дълбоко деколте, малка чантичка с кристали и сини сандали. На един от кадрите изпълнителката е сложила и черно палто, чиято вътрешност е украсена с леопардов принт. Феновете обаче веднага забелязаха прическата на любимката си, която се състоеше от чисто нов бретон и беше перфектно изправена. Бретонът се разделяше на две, а дължината му стигаше точно до миглите на Бионсе. Всичко това е допълнено от бижута от Tiffany.

Публикацията в Instagram идва само няколко седмици след като Бионсе и съпругът ѝ Джей Зи участваха в рекламна кампания за бижутерийния гигант. Тогава двойката се превъплъти в част от златната ера на Холивуд, обличайки черни тоалети, а изпълнителката носи колието Yellow Diamond, което краси врата на Одри Хепбърн във филма „Закуска в Тифани“.

Само преди дни Бионсе облече зелено-черна рокля с голяма цепка и разкриващо деколте. На врата ѝ отново блестяха диаманти, като този път огърлицата включваше и емералдови камъни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари