IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Червило в цвят бордо – Лизо с перфектния грим за зима 2021

11 ноември 2021 08 30

Ето на какво заложи певицата за ревюто на Gucci

БГНЕС

БГНЕС

Лизо е от изпълнителите на музикалната сцена, които „не цепят басма“ на никого, особено на тези, които я критикуват за външния вид. Рапърката, която попада в категорията плюс сайз често говори за това, че трябва да обичаме телата си. Освен това дава вдъхновение за гардероба на много пълнички жени. Но трябва да признаем, че понякога инспирира всички нас за маникюр или грим.

След като впечатли последователите си в социалните мрежи, появявайки се като Йода или Ким Кардашян на Met Gala 2021, певицата показа стилна визия, присъствайки на ревюто Gucci Love Parade. Там папараците я заснеха със страхотно тъмно червило, което е подходящо за студените дни.

Червило в цвят бордо – защо не?

Толкова се гордея с моите извивки, сподели Лизо, качвайки снимки и видео от модното шоу. За него тя бе със страхотни сенки и червило в цвят бордо. И докато клепачите ѝ се отличават с лек брокат, то устните ѝ са матови.

Певицата, която позира за снимка до колежката си Майли Сайръс, дава идея на своите последователки за зимен грим. Използвайки бордото, което ще се среща и в маникюра за сезона, тя показва, че този цвят се съчетава отлично с по-светъл руж.

По данни на TZR, въпросният грим е дело на Алекс Майо, която често се грижи за блясъка в очите на Лизо. За да получи по-плътни устни, тя първо е използвала молив със същия цвят, след което матово червило, което напомня за 90-те.

Според много издания за красота, бордото е цвят номер едно за по-празничен грим за зима 2021, като много марки предлагат няколко негови вариации.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари