IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Nails 2021 – сред нарастващите търсения в Google за годината

3 януари 2022 13 30

Маникюри 2021 са другите думи, които сме въвеждали в категория „Козметика и фитнес“

IStockphoto

IStockphoto

Nails 2021 и маникюр 2021 са сред нарастващите търсения в Google за изминалата година що се отнася до категория „Козметика и фитнес“. Това показва статистиката в заявките на българите от началото на 2021-а до средата на декември. Макар много жени да продължиха да работят онлайн, те не спряха да се грижат за своите нокти у дома или да посещават салона за маникюр.

Според данните на Google Trends, най-големият пик на търсене в категорията е от 07 до 12 февруари 2021-а. Докато през първите месеци на годината популярността на думите nails 2021 е два пъти по-малка, то през лятото – в края на юли, тя бележи своя максимум. Именно с тях дамите най-вероятно са искали да открият интересни и оригинални идеи за маникюр. След това отново спада, за да се вдигне отново през септември.

бадемовидни нокти,

IStock

Ако въведем само думата маникюр, ще видим, че в Топ 5 на нарастващите заявки за маникюри влизат:

1. маникюри 2021
2. маникюр есен 2021
3. маникюр лято 2021
4. летен маникюр 2021
5. пролетен маникюр 2021

След тях сватбен маникюр, пролетен маникюр и зимен маникюр са термините, които са най-малко търсени. Все пак, трябва да отбележим, че последният тепърва ще бележи ръст, защото сезонът все още не е свършил.

Според световноизвестни инфлуенсъри, маникюрът във формата на бадем е тренд номер 1 при ноктите за 2021 г. Ако потърсим бадемовиден маникюр или маникюр тип бадем, ще видим, че няма достатъчно данни за показване. Но ако въведем думата бадем, става ясно, че от 12 до 18 септември тя е имала максимална популярност.

Цяла година екипът на Tialoto.bg ви запознава с най-новите тенденции в маникюра за всеки сезон. Вижте повече по темата в следващите материали:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари