IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр за лятото: Диамантена идея от Джей Ло

23 юни 2022 12 30

Ноктите ѝ сигурно струват повече от колата ми

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Тези дни Дженифър Лопес може да бъде намерена покрай годеника си Бен Афлек, заедно на сцената с детето си Еме или пък в Netflix, където се излъчва документалният ѝ филм Halftime. Изненадващо е как изпълнителката намира време за себе си, но тя успява и в същия момент ни служи като вдъхновение за нов маникюр.

Лятото е времето, когато можем да отпуснем душата и въображението си, да експериментираме с визии и стилове и най-накрая да изпробваме нещо ново. Фактът, че пандемията отслабна за кратко, ни дава възможност да бъдем сред приятели, да отидем спокойно на почивка и да посетим онези клубове и ресторанти, за които мечтаехме цели две години.

Именно заради всичко изброено по-горе трябва да обновим гардероба си, да изпробваме нови стилове на обличане и разбира се, да опитаме някой и друг различен маникюр, който да привлече вниманието на околните. И ако търсите нещо, което да блести и в същия момент да не изглежда натрапчиво, но пък да се съчетава с пръстените ви, погледнете към Дженифър Лопес.

Преди няколко дни маникюристът Том Бачик, който от дълго време се грижи за ноктите на изпълнителката, се похвали с новото си творение в социалните мрежи. Че Бачик е истински артист, що се отнася до маникюрните дизайни, е ясно на всеки, но този път надмина и самия себе си. Създадения от него стил може би струва повече от колата ми, но пък със сигурност бих пробвала идеята, но с малко по-малко скъпоценни камъни.

Маникюрът на Дженифър Лопес включва големи и малки скъпоценни камъни плюс няколко преливащи се кристала, разположени по средата на палеца, средния и безименния пръст. Напоследък изпълнителката залагаше на средна дължина и мека форма на ноктите, но този път тя даде пълна свобода на удължаването и формата е променена на стилет.

Върху прозрачна гелообразна основа Бачик е поставил психеделичните акценти, които приковават погледа мигновено. Разбира се, диамантеният маникюр си пасва чудесно с диамантения годежен пръстен, който Лопес получи за втори път от Бен Афлек. Тя публикува кратко видео в социалните мрежи, с което показва новата си визия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари