IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Промяната е нещо прекрасно“ – Бритни Спиърс с нов дом и нова прическа

27 юни 2022 14 40

Изпълнителката се наслаждава на съпружеския живот със Сам Асгари

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Бритни Спиърс започва нова глава от живота си с нов съпруг, нова прическа и нов дом.

Преди няколко дни 40-годишната изпълнителка сподели новини от личния си живот за първи път след сватбата си със Сам Асгари на 9 юни. Оказва се, че Бритни вече живее в нова къща заедно със съпруга си, като е решила и леко да промени външния вид, залагайки на нова прическа.

„Все още не сме отишли на меден месец. Оженихме се и се преместихме в нова къща... не беше най-умното ни решение“, пише Бритни под снимката. Въпреки че не е на някой частен остров, тя се наслаждава на слънчевите лъчи и почива покрай домашния басейн. На кадъра изпълнителката носи цветен бански от две части, като горнището е в синьо, а долнището в жълто. От огледалните ѝ слънчеви очила виждаме, че снимката е направена от мъж, който най-вероятно е Сам Асгари.

Бритни допълни, че всички промени в живота ѝ започват бавно да се подреждат и да оформят една прекрасна картинка. „Много е странно. Събудих се и всичко е ново – нов басейн, нова кухня, ново легло. Мисля, че все още съм в шок“, пише още звездата. Казва, че засега има няколко неща, с които да свикне и не може да прецени къде иска да прекарва повече време – в двора или в къщата. „Промяната е нещо страхотно“, завърши Спиърс.

След няколко натоварени седмици Бритни се отдава на почивка и възстановяване. Похвали се, че си е скъсила косата, а съпругът ѝ й угажда, приготвяйки ѝ вкусни пържоли. „Животът е хубав“, категорична е звездата.

На 9 юни Спиърс и Асгари се ожениха на интимна церемония в дома на изпълнителката в Лос Анджелис. Гостите бяха само 60, но сред тях личаха имената на Мадона, Парис Хилтън, Кати Хилтън, Селена Гомес и Дрю Баримор.

За да бъде всичко перфектно, двойката си размени специално изработени халки от Стефани Готлиеб. Булката получи платинени ленти на вечността, които да допълнят годежния ѝ пръстен. Младоженецът се сдоби с 5 милиметрова платинена халка, която пасва точно на пръста му.

Бившият съпруг на Спиърс – Джейсън Александър – беше арестуван в деня на сватбата, след като влезе незаконно в дома ѝ и се опита да провали събитието. В резултат изпълнителката се сдоби с ограничителна заповед срещу него, а повдигнатото обвинение е в престъпно преследване.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари