IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прически за лятото: Дакс Шепърд и Кристен Бел с еднакъв стил

8 юли 2022 10 30

Двойката, която прави всичко заедно

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Как да покажеш на света, че обожаваш партньора си? С направата на еднакви прически, разбира се.

Дакс Шепърд и Кристен Бел твърдо следват това правило, хвалейки се пред феновете си, че вече имат еднакъв стил в косите. Двойката публикува снимка в социалните мрежи, на която се вижда, че са се боядисали в лилаво. Докато актрисата е оцветила само долната част на кичурите си, то съпругът ѝ е решил да промени изцяло цвета на своите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dax Shepard (@daxshepard)

Кадърът беше публикуван първо в профила на Шепърд, като на феновете им трябваше малко време, за да забележат промяната в актьора. Това беше разбираемо, тъй като на преден план седи Бел, чиито лилави краища са доста видими, а зад нея, в забавна поза, е застанал Шепърд. Ако се вгледате малко по-внимателно, ще забележите, че лилавото е по цялата му коса.

Причината, поради която феновете бяха привлечени повече към Бел, беше и заради описанието под снимката. „Ich bin sehr glucklich! Ich fühle mich sexuell zu meinem Partner hingezogen“ което се превежда като „Много съм щастлив! Привлечен съм сексуално към моята партньорка!“, гласеше текстът.

Въпреки че косата на Бел почти винаги е руса и в стил боб, тя често си играе с няколко различни стила. Актрисата беше с бретон, докато снимаше „Жената в къщата отсреща“ на Netflix. Прическата обаче беше бързо премахната, когато снимките приключиха и Бел се завърна към емблематичната си руса коса.

Напоследък актрисата проявява своя афинитет към лилавото с издаването на най-новата си детска книжка „Светът се нуждае от повече лилави училища“. Това е продължение на „Светът се нуждае от повече лилави хора“, излязла през 2020 година. Двете книги насърчават хората да не се срамуват от своята странност и да показват пред света истинската си същност.

Написана в съавторство с Бенджамин Харт, книгата се фокусира върху приемането и това да бъдеш себе си, както и насърчаването на всички нас да бъдем любопитни към другите и тяхната индивидуалност.

Бел и Шепърд често говорят за приемането един на друг по време на връзката си. Актьорът, който от години се бори със зависимостта си, разчита на съпругата си за подкрепа, като дори стига дотам, че ѝ позволява да го тества за наркотици, когато тя сметне за необходимо. По думите на Кристен, Дакс ѝ е дал пълното право да го тества за всичко след последното му завръщане към наркотиците през 2020 година.

Но въпреки лошите моменти, Бел признава, че се възхищава на съпруга си. „Той е най-добрият човек в света, на 100%“, казва тя пред Page Six през април. Актрисата повтори чувствата си по случай рождения ден на Шепърд. „Никой от нас не те заслужава. Ти си уникален“, написа тя в социалните мрежи.

Дакс Шепърд и Кристен Бел се женят през 2013 година и имат две деца – 7-годишната Делта и 8-годишната Линкълн.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари