IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нови прически - кое подстригване е най-актуално?

13 август 2022 12 00

Кръстиха го „The Sachel“

IStockphoto

IStockphoto

Нови прически - как да се подстрижете така, че хем да сте актуални, хем да се харесвате? Ако ви предстои посещение в салона, то днешният материал е точно за вас. Съчетавайки две популярни тенденции, „The Sachel“ е това, което може би търсите, ако искате промяна в косата. 

Въпросната прическа е вдъхновена от 70-те - с къси, силно наслоени кичури. И прилича много на тази на Майли Сайръс, с която се появи по време на пандемията. Може да се каже, че е комбинация между шаг и блясъка на „The Rаchel“ - косата на Рейчъл Грийн от сериала „Приятели“. 

Макар лятото все още да не е свършило, трябва да признаем, че е време да помислим за есенни прически. И тук идва на дневен ред въпросният начин на подстригване, който е според тенденциите за сезона. Докато за горещините бретонът не е добро решение, то след близо месец няма проблем да си го направите. 

Нови прически - защо да изберете „The Sachel“? 

„Sachel обединява израза блясъка на Рейчъл Грийн за визия, която е максимално въздействаща с минимални усилия“, обяснява Ел Бондок, стилист и привърженик на по-естествения външен вид. Той посочва, че тази прическа е доста подходяща за смяната на сезоните. 

Слоевете и накъсаните краища на Sachel ще настроят някои младежи за завръщане в училище и идването на есента. Според специалиста, минималната поддръжка на тази прическа е перфектната тенденция, която да следвате. 

В случай, че търсите идеи за нови прически и имате по-буйна грива, не се притеснявайте, защото тази подстрижка става и за този тип коса. Въобще, време е за завръщане към естествената текстура на косата, а не изправянето й всеки ден, което вече не е на мода. 

„Колкото по-малко усилия полагате в оформянето на Sachel, толкова по-добре“, обяснява Бондок, който се грижи за косите на много знаменитости. Той препоръчва да не ползвате уреди за изправяне, а накрая просто да оформите с леки стилизиращи продукти и подходяща четка.

Ето и още идеи за прически, които да разгледате: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Gombu ( преди 1 година )
Тези с тези прически,като че ли току що са напуснали психиатрична клиника! ГРОЗНО!!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар