IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Празнични прически – 5 лесни стила за Коледа и Нова година

25 декември 2022 13 30

Бъдете ослепителни на предстоящите партита

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Всяка година преминаваме през един и същи проблем – внимателно планираме покупките на подаръци, опаковаме ги навреме, избираме правилните тоалети за семейната вечеря и партито с приятели, гримът ни също е обмислен добре, но забравяме за една важна подробност, а именно прическата. Тя е от ключово значение за цялостната визия, защото с един замах може да провали или да подобри всичко.

В последните минути рядко можем да направим нещо сложно и често се задоволяваме с прическа, която правим в ежедневието си, но със сигурност не е подходяща за празника. В този момент си мечтаем за лесни и елегантни стилове, които да бъдат хем различни от останалите, които носим през годината, хем да се оформят за минути.

Тази година превръщаме в приоритет готовността във всяка една категория, включително и прическата. Познавайки се, знам, че най-вероятно отново ще оставя само няколко свободни минути за оформянето на косата, затова помислих за лесни и бързи стилове, които да ми бъдат от полза. За да не кажете, че съм лош човек, ще ги споделя с вас, за да може и вие, ако сте като мен и закъснявате за партито всяка година, да бъдете напълно готови и още по-ослепителни.

Празнични прически – пет лесни стила за Коледа и Нова година

1. Красив кок с пера

Тук ще ви трябват изкуствени пера и няколко фиби, които да скриете в косата си. Този супер лесен нисък кок има модерен блясък и привкус чрез добавянето на белите детайли. Всичко, което трябва да направите, е да вземете кичур пера, да го закрепите и да го завъртите около косата си, докато завивате кока.

2. Опашка с панделка

Бъдете истинският подарък за Коледа и Нова година с тази красива и лесна прическа, която става още по-интересна с добавянето на сатенена панделка. Не забравяйте, че тя се поставя върху ластика, с който сте прибрали само част от косата си, създавайки ефекта на полувдигната прическа.

3. Нисък кок с перли

Бижутата в косата станаха доста популярни през последната година, така че е напълно нормално да ги виждаме и в празничните стилове. Ниският кок отново е на преден план, като този път ви съветваме да са два кичура, които да рамкират лицето. Добавянето на перли в различен размер около кока придава по-елегантен и коледен вид на цялостната визия.

4. Плетена шнола

Харесвате големите шноли? Имаме предложение за вас, което ще скрие аксесоара за коса и ще накара хората да си помислят, че прическата ви е чиста магия. Подобрете външния си вид, като съберете косата си на опашка, сплетете я на плитка, увийте я на кок и я закрепете с шнола, за да изглеждате страхотно.

Колоездене за косата – решението за здрави и красиви кичури

Грижа за косата: Как температурата влияе на здравето ѝ?

Прически за есента и зимата: 90-те се завръщат, бейби!

5. Изразени къдрици

Разделянето на косата на две асиметрични части е доста популярно през последно време, като ни накара да го включим в празничните си предложения. Къдриците още повече ще впечатлят на партито, така че, ако нямате естествено къдрава коса, запасете се с маша, с която да направите вълнообразни кичури. Обемът е задължителен, а колкото по-стегнати са къдриците, толкова по-добре.

За още новини от света на красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари