IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр 2023 – какви тенденции ще следваме?

27 декември 2022 13 30

Ноктите като от сатен ще са истински хит

IStockphoto

IStockphoto

Маникюр 2023 – какви ще са тенденциите? Може би търсите отговор на този въпрос с изпращането на 2022-а. Тогава е време да замените ноктите с коледни мотиви с нещо ново и оригинално. Да, типично за зимата някои популярни декорации ще останат, но в следващите месеци ще можем да изпробваме доста по-екстравагантни идеи.

С хаштага маникюр 2023 в социалните мрежи ще откриете безброй предложения на жени от цял свят. Но е по-добре да потърсите мнението на специалистите, които диктуват модата в световен мащаб. Именно хората, грижещи се за ноктите на Кайли Дженър и сестрите Кардашян, Хейли Бийбър, Джей Ло, Дуа Липа, както и много други известни модели, споделят какво ще се търси най-много в салоните.

Връщайки се назад в 2022 г., ще я запомним със така наречените глазирани нокти, такива със стъклен ефект или пък нежни декорации в стил негативно пространство. В края ѝ се прокрадна и популярният анимиран стил, който ще продължи да се използва от много дами, които искат нещо по-нестандартно.

Кои тенденции ще следваме за маникюр 2023?

1. Нежен хром

Глазираните нокти на Хейли Бийбър обикалят интернет пространството от няколко месеца. Ето че през новата година ще видим нещо подобно на тях, предричат експертите.

Нежният хром е нещо близо до перлен лак за нокти със стъклен ефект. Маникюрът с него се доближава доста до начина, по който изглеждат част от мидичките на плажа, които събираме всяко лято.

2. Приглушена аура

Плочките с цветна аура бяха истински хит още през лято 2022. Но за новата година те ще се променят и ще станат с по-приглушени цветове, не чак толкова натрапчиви за окото.

Маникюристи посочват, че всяка една от нас може да си направи аура в любимия тон, избирайки синьо, кестеняво, червено, сиво и други подобни.

3. Сатенени нокти

Обичате ли да прокарате пръсти през сатенения чаршаф или вашата рокля? Всички знаем, че материята трудно може да бъде сбъркана с друга. И именно нейните мекота, блясък и фини линии ще се пренесат и в маникюр 2023.

Въпросната тенденция е продължение на популярната с хром по ноктите, която е идеална за зимата.

Зимен маникюр – 5 дизайна, които да опитате този сезон

Кадифен маникюр – идеален за зимата

Маникюр за есента и зимата: 7 идеи за стилето нокти

4. Маникюр 2023 – с разтопен металик

Бетина Голдщайн, която е нещо като царица на минималистичните идеи за нокти, дава една, която е страхотна за началото на 2023-а. Вместо хром за основа, тя го използва просто за декорация, правейки капки по плочките.

Специалистът вдъхновява много свои колежки да използват капки хромиращ лак, за да доукрасят вече оформените нокти.

За още идеи за маникюр и тенденции от света на красотата последвайте профила на Tialoto в Instagram и страницата във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари