IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Боядисване – драматично тъмната коса отново е на мода

22 януари 2023 16 30

Готик момичетата ликуват

IStockphoto

IStockphoto

Нова година – нов цвят на косата за някои от нас. След бургундовочервеното, с което се боядисаха мнозина в края на 2022-а, е време за нещо различно. Ако не сте се харесали с него или не искате кичури, е време да опитате една стара тенденция. Става дума за драматично тъмната коса, която някои оприличават с готик стила.

Случвало ли ви се е да си сложите кафява боя, ала поради това, че сте стояли с нея твърде много, да се получи черен шоколад? И излизайки навън да получавате похвали за стореното – изведнъж дефектът се е превърнал в ефект.

Ако търсите промяна и ви е омръзнало да давате луди пари в салона за красота, можете да предприемете боядисване у дома и да потъмните гривата си. Оказва се, че черните коси е тенденцията, която да посрещнете с отворени обятия, търсейки вдъхновение за новата си прическа.

маска за

IStock

Гарвановочерната коса не отива само на жени с по-светла кожа и последователи на готик културата. В това ще се убедите през 2023 г., когато ще виждаме повече дами с драматично тъмни кичури.

Боядисване – как да носите черната си коса?

1. Бретон с къдрици

Ако сте избрали да се боядисате с черна боя, може да изпробвате най-различни прически. Така например ще разнообразите тази с класически бретон, стигащ до веждите, като приберете назад гривата си с диадема.

В случай, че обичате къдрици, може да навиете краищата на косата си леко, за да получите по-небрежен външен вид. Освен пусната, косата може да е вързана и на опашка, но тя не бива да е твърде стегната.

Дълга коса през 2023? Опитайте чебе

Прически за 2023 – пет стила за къса коса

2. Дълга и блестяща

Ако нямате екстеншъни, а разчитате на естествено дългата си коса, не я оставяйте твърде скучна, без да я стилизирате въобще. Направете си по-дълъг бретон тип завеса, който да разделите на път по средата. След това направете леки вълни.

След боядисване с черно ще получите допълнителен блясък, който сякаш прави прическата копринена.

3. Готическо момиче

Можете да имате гарванова коса и да се доближите максимално до готик стила, ако се гримирате с по-светла основа и добавите подходящо по-тъмно червило.

Все пак една готик прическа може да има сини, лилави или бургундовочервени кичури измежду черните.

Прически за 2023: 6 стила, които ще са на мода

Нови прически за зима 2022 – бордо в косите

Зимни прически – девет стила, които ще бъдат навсякъде

4. Ретро шик

Ако косата ви е по-чуплива, не бързайте да се изправяте след боядисване. Напротив, използвайте вашите къдрици, които могат да ви придадат ретро шик. За целта се подстрижете на къс боб и оформете с пяна.

За още идеи за прически и нови тенденции за красота последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Уу ( преди 1 година )
Само уруспу на снимките качили
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар