IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр за 2023 – дизайните, които да носите през цялата година

27 януари 2023 12 30

Независимо от сезона, тези нокти ще бъдат на мода

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Всяка от нас е попадала в подобна ситуация – нямаме търпение да отидем в салона за нов маникюр, но седнем ли на стола, нямаме представа какво да си поискаме. Мозъкът ни блокира и най-накрая се принуждаваме да изберем това, което маникюристът ни е предложил, независимо дали ни харесва или не.

Ако откриете, че гледате към стената с лакове, без да имате идея какво да изберете, защото сте носили какви ли не цветове през последните месеци, тогава ви е време за малко вдъхновение. Избирането на цвят, на който имате доверие, е добре, но може да е още по-добре да излезете от зоната си на комфорт и да опитате най-добрите тенденции в маникюра за тази година.

Добрата новина е, че през 2023 година отново ще се наслаждаваме на френския маникюр, но този път той ще е малко по-различен от познатия ни досега дизайн. Абстрактното изкуство все още е на челните места в класациите, като е напълно възможно да детронира френския стил в следващите месеци.

Маникюрите за 2023 година, които си заслужава да опитате

1. Графичен дизайн

Виждали сте графични дизайни по ноктите на някои от любимите си знаменитости напоследък и е вероятно да ги виждате още по-често тази година. Тук говорим за усмихнати лица, зли очи, миниатюрни сърца, извънземни или дори по-лични графики. Подобни дизайни започнаха да се появяват през 2021 година и оттогава интересът към тях само нараства, особено когато са поставени върху едноцветен нокът или неутрална основа.

Разбира се, не е нужно да посещавате салон, за да експериментирате с този стил. Можете съвсем спокойно да получите визията и у дома, като използвате стикери.

2. Готик нокти

Да бъдеш забележителен ще е едно от водещите неща през тази година. След като 24 месеца прекарахме у дома заради ковид пандемията, сега е време да покажем себе си пред света и да изразим истинската си същност. Ако сте фенове на готик атмосферата, тези нокти са специално за вас.

Готическият външен вид е доста популярен по тазгодишните дефилета, така че не е изненада, че се пренася и в света на маникюрите. Черното е основният цвят тук, като може да го нанесете върху целия нокът или пък да създадете лек омбре ефект, лакирайки върховете си в по-тъмен нюанс, отколкото останалата част от нокътя.

3. Кадифени нокти с дизайн

Светлоотразителният блясък и хромираните нокти бяха на мода през 2022 година, но сега те получават малко подобрение. Използването на магнитния гел като основен цвят и добавянето на дизайни отгоре създава по-забавен и креативен външен вид. По този начин ви се дава възможност да изразите себе си и да създадете уникален дизайн, отразяващ емоциите ви.

4. Различен френски маникюр

Френският маникюр е класиката, която никога не омръзва, но това не означава, че не може леко да бъде подобрена. Хубаво е понякога да мислим извън границите на познатото, като заменим белите връхчета с нещо по-различно и интересно.

Тази година ви препоръчваме да добавите малко декорации, рисунки, няколко камъчета или по-детайлно покритие. Можете да промените нещата, като вземете няколко примера от миналогодишни тенденции, като двойния френски маникюр, наклонени върхове или дори обърнат френски стил.

Нов маникюр – опитайте „невидимия“ френски стил

Маникюр за 2023 – пет тенденции за годината

Зимен маникюр – пробвайте техниката розов руж

5. Оранжева мечта

Оранжевото е един от цветовете, който може да ви създаде добро настроение само като го погледнете. Затова е идеален за ноктите през зимата, когато навън е достатъчно мрачно и имаме нужда от малко усмивки.

Хубавото е, че може да включите портокаловия цвят по много начини в дизайна на ноктите, като разглеждате редица нюанси – от пастелно оранжево до мандарина. Може да носите оранжевия маникюр като едноцветна картина или пък да го оставите да бъде в центъра на вниманието.

За още тенденции и новини от света на красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари