IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Свети Валентин 2023: 5 лесни прически

11 февруари 2023 16 30

Ето няколко предложения за специалния повод

IStockphoto

IStockphoto

Свети Валентин 2023 наближава. Със стартирането на месец февруари, много дами търсят идеи за прически, които да изпробват в дните, оставащи до 14 февруари. Независимо дали са свободни или обвързани, този ден е поредният повод да се погрижат за визията си и да излязат някъде, за да се забавляват.

Някои романтични комедии от 90-те и 2000-те дават вдъхновение на дамите за дрехи, обувки, аксесоари, грим и стилове в косите. Все пак, не е нужно да използвате твърде много стилизиращи средства, за да изглеждате малко по-различно. Достатъчно е да си направите небрежна опашка, по-разчупен кок или пък една плитка, с която да разнообразите външния си вид.

Ето няколко прически за Свети Валентин, които не изискват посещение в салона и са много лесни за пресъздаване в домашни условия:

Закачлив кок

Кокът завинаги ще бъде изискан начин да приберете косата си. Той придава по-елегантен вид на вашата грива. Ала за този 14 февруари изберете по-небрежен и не твърде стегнат.

Ако имате покана за вечеря от своя любим и смятате да сложите секси рокля или пък изчистен костюм, няма да сгрешите, ако заложите на изискан кок. Вместо да хванете цялата коса, може да оставите един кичур да виси отляво или отдясно. И същевременно да преплетете няколко кичура около самия кок, за да е по-нестандартен от обикновения.

Панделка в косата

Независимо дали ще завършите с нея една плитка или опашка, тя придава невинност и отива на най-различни стилове дрехи. Така например може да я комбинирате със сатенена рокля с тънки презрамки или такава от фино плетиво.

Цветната панделка може да добави изтънченост на вашата прическа и същевременно е палаво напомняне за мъжете, че лесно могат да я свалят.

Романтични вълни за Свети Валентин 2023

Къдренето на косата винаги е било предпочитано от жените за по-специални поводи. Само че обикновената маша невинаги е най-доброто решение. Сега дори едни по-големи велкро ролки ще ви свършат по-хубава работа. С тях ще получите по-големи романтични вълни – такива, каквито носят много известни дами като Никол Шерцингер, Джей Ло и други. За акцент може да добавите някоя фиба с перли от едната страна.

Висока конска ретро опашка

Обемните силуети на косите са присъщи за златните 60 години на миналия век. Те се завръщат масово през 90-те в много от филмите. Тогава високите конски опашки, тупирани коси и извита с четка настрани коса бележат връх. Именно това може да бъде вашето вдъхновение за нова прическа за празника на влюбените.

Ако искате да издухате косата си навън, първо може да вържете половината на висока опашка. Но вместо да се вижда ластикът, около нея увийте кичур коса и защипете с тънка черна фиба. Тук външният вид на Ариана Гранде, която има емблематична опашка, може да ви бъде за пример.

Прически за 2023 – популярни стилове, които да опитате

Прически за 2023 – стиловете от 2000-те години се завръщат

Нови прически – вафличките в косите пак са на мода

Нисък кок с плитка

Ниските кокове са за предпочитане пред по-високите. Вместо да използвате гъба за обем, просто вържете косата на опашка над тила. След което изплетете две плитки, с които ще си направите по-красив небрежен кок. Ако желаете, в него може да поставите фуркети с нежни перли или някоя пеперуда за разкош.

За още идеи за нови прически и бюти съвети последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари