IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Свети Валентин – 6 нетрадиционни цвята за маникюр

3 февруари 2023 12 30

Забравете за червеното и розовото

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Свети Валентин чука на вратата и вече навсякъде можем да видим плюшени мечета, балони във формата на сърце, влюбени човечета по витрините на магазините и какво ли още не, свързано с месеца на любовта.

Това ни подсказва, че трябва да започнем да мислим за празника и визията ни за 14 февруари. Докато избирането на тоалет е сравнително лесно за този ден, то не можем да кажем същото за маникюра. Тук искаме нещо различно, нещо не чак толкова класическо и ако може да не бъде в традиционните розови и червени цветове. Ако и вие сте като нас, търсейки малко разнообразие за Деня на влюбените, значи сте на правилното място.

Не ни разбирайте погрешно, розовото и червеното си остават класиката, която може да изпробвате по всяко време, но никога не пречи да изненадате с избора си не само половинката, но и себе си. Затова сме подбрали няколко нетрадиционни цвята за Свети Валентин, от които да се вдъхновите при следващото си посещение в салона.

Свети Валентин – 6 нетрадиционни цвята за маникюр

1. Люляк

Всеки един нюанс на лилавото ще бъде неочакван, в същото време подходящ, но все пак ние ви съветваме да заложите на светлия люляк. Така ще предизвикате малко повече пролетно настроение не само в себе си, но и в хората около вас.

2. Кремаво бяло

Този кремаво бял цвят ще придаде едва доловим, но изискан вид на ноктите ви, като се съчетава идеално с женствени аксесоари като перлени обеци за вечерната ви визия на Свети Валентин. Най-добрата част е, че нюансът е толкова неутрален, че няма да трябва да го махате след празника.

3. Сърца

Да, казахме, че няма да говорим за розов и червен маникюр, но не сме казвали нищо за сърцата. Ако сте почитатели на подобни романтични нокти, но не искате да стоите с нарисувани сърчица цял месец, тогава ви предлагаме да изберете стикери, които да залепите върху неутрална основа. Позиционирането зависи изцяло от вас.

4. Лилав металик

Металикът е една от най-големите тенденции както в красотата, така и в модата тази година и не е изненадващо, че си проправи път и към маникюра. Променете малко своя едноцветен лилав дизайн, като добавите металик блясък отгоре, за да сте още по-красиви на романтичната или приятелската вечеря на 14 февруари.

Френски маникюр: 5 идеи за Свети Валентин

Свети Валентин: 5 стилни идеи за празника

Празничен грим: 7 звездни идеи за Свети Валентин

5. Малина

Точно като малини, покрити с шоколад, които може да хапнете на Свети Валентин, ноктите в този цвят са идеални за празника. Изберете малко по-светъл нюанс на фуксия или по-дълбок на червено вино и сте готови за приключения.

6. Многоцветен

Този многоцветен маникюр ни напомня за кутия с шоколадови бонбони или цветните сладоледи, които хапваме през лятото. Тук нюансите зависят изцяло от вас, но ви препоръчваме да съчетаете тъмни с цветни за по-интересна картинка.

За още тенденции и новини от света на красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари