IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр за февруари – дизайни, които не включват сърца

1 февруари 2023 12 30

Свети Валентин може да бъде пропуснат тази година

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Февруари месец дойде, а това означава само едно – пригответе се да виждате влюбени двойки, рози, балони във формата на сърца и плюшени играчки, върху които е изписано „Обичам те“. Празникът на влюбените определено е нещо, което се чака с нетърпение, ако си влюбен. Ако обаче си сам, току-що си преживял раздяла или просто не си намерил подходящия човек, Свети Валентин и цялата атмосфера около него може да бъде влудяваща и депресираща.

Но февруари не е само един празник. Малкият Сечко е най-късият месец от годината, така че трябва да му се насладим максимално, обръщайки внимание на себе си и своите нужди. Това означава, че не трябва да изпадате в дупка, ако за поредна година не празнувате Свети Валентин, защото има много неща, които да ви донесат усмивка върху лицето. Като например един перфектен маникюр.

Колкото и красиви да са дизайните със сърца, които най-вероятно ще изпълнят социалните мрежи съвсем скоро, те не са подходящи за всеки вкус. Това не означава, че трябва да седите у дома и да не си запишете час при маникюрист. Просто трябва да бъдете креативни с розовите и червените комбинации, измисляйки нещо различно и забавно. За щастие, ние имаме няколко предложения, от които може да се вдъхновите. И обещаваме, че нито едно от тях не включва сърца.

Маникюр за февруари – дизайни, които не включват сърца

1. Двуцветен френски

Розовият цвят на куклата Барби е един от популярните за годината, така че лесно може да се озове върху пръстите ви. За да разнообразите малко картинката, ви предлагаме да създадете класически френски с не чак толкова класически дизайн. Вместо белите връхчета, лакирайте се с по-тъмен нюанс на розовото, а по-светлия оставете за основата. Така създавате малко по-елегантен и семпъл маникюр, който е идеален за ежедневието.

2. Цветни завъртулки

Ако пък искате да направите нещо привличащо вниманието, ви предлагаме тези цветни завъртулки върху неутрална и естествена основа. Изберете любимите си цветове, като през февруари най-популярни ще бъдат червеното и розовото. Между тях, за контраст, може да сложите бяло, като линиите, които правите, са изцяло по ваш избор.

3. Хромирани нокти

Хромът по ноктите набра огромна сила през 2022 година и очевидно няма намерение да спира с господството си. Със завръщането на множество тенденции от 90-те и 2000-те години, този дизайн върху ноктите със сигурност ще ви превърне в централна тема в офиса, училище или на приятелско събиране. Лилавото, съчетано с хромиран ефект, е задължително за тази година.

4. 50:50

Не е нужно да покривате целия си нокът с лак, за да направите впечатление. Тези 50:50 матови червени нокти са прекрасно решение за моментите, когато искате малко да объркате публиката си. Лакирани ли сте или не? Отговорът зависи от профила, който показвате. Хубавото е, че може да направите дизайна и у дома, като използвате тиксо или лента за нокти, с която да разделите нокътя наполовина. След това лакирайте едната страна в желания от вас цвят, а другата я оставете естествена.

Маникюр зима 2023 – 5 идеи в червен цвят

Маникюр с кристали – новата мания на звездите

Маникюр за 2023 – пет тенденции за годината

5. Маджента нокти

Маджента е цветът на годината, така че е почти задължително да го сложите върху ноктите си. За да има малко повече разнообразие, можете да комбинирате два стила – френски и класически лак. На част от пръстите си лакирайте само върховете, а останалата част я покрийте с цветен лак или нарисувайте интересни изображения в цвят маджента.

6. Бебешкорозово с кристали

Бижутата по ноктите преди изглеждаха като нещо немислимо, но сега са една от най-популярните тенденции. Лакирайте целия нокът в бебешкорозово, след което с пинцета залепете малки камъчета по цялата повърхност. Така едновременно ще постигнете фин завършек заради розовия цвят и ще направите изявление чрез блестящите камъчета.

За още тенденции и новини от света на красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари