IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Черен маникюр – 7 идеи за френски стил

31 октомври 2023 15 00

Цветът, който винаги е на мода

Снимки: iStock

Снимки: iStock

От създаването си през 1975 година, френският маникюр претърпя възходи и падения. От превръщането му в един от категоричните избори за стил, той се срина до дъното в класациите в началото на 2010 година. Стилът обаче издържа на всичко и заслужи своето прераждане с креативни нови цветови и дизайнерски вариации, които се появяват, докато верни и известни фенове като Рийз Уидърспун, Бионсе и Виктория Бекъм не се отказват от френския маникюр. 

Тези дни класическата визия получава модерна промяна. Вместо да се ограничавате до бял лак, черните връхчета са най-новата версия, която трябва да опитате. От лъскави до матови, квадратни и кръгли, завъртулки или едноцветни нокти, опциите за дизайн са неограничени и могат да се впишат в почти всяка естетика. 

Искате ли да опитате тенденцията? Предлагаме ви няколко идеи за черен френски маникюр, които може да опитате, ако това е вашият любим цвят. Занесете ги в салона за красота или пък ги опитайте вкъщи, ако вярвате на ръцете си и тяхната стабилност. 

Черен маникюр – 7 идеи за френски стил

1. Класика

Ако традиционният френски връх е вашето желание, помислете за промяна на цвета му. Черните нюанси са достатъчно различни, за да привлекат вниманието, но класическият дизайн на ноктите остава близък до оригинала. Този стил е подходящ за хората, които искат да променят нещо във визията, но не са готови за големи стъпки.

2. Квадратни върхове

Френските върхове са най-често срещани в овална или заоблена форма на ноктите, но изглеждат също толкова елегантно и когато са в квадратна. За допълнително разнообразие на дизайна, сменете не само цвета на върховете, но и създайте илюзия за промяна във формата. 

Намерете средата на нокътя си, след това начертайте права линия от едната страна, като дебелината ѝ зависи от вас, преди да повторите процеса от другата страна. Попълнете очертанията със сив и черен лак и сте готови. Вече имате маникюр, който е едновременно изискан и закачлив.

3. Със звезди

Добавянето на забавни дизайни или вторичен цвят към вашия френски маникюр пренася класическия стил в съвремието. За да пресъздадете този външен вид, лакирайте по-голямата си част от ноктите в черно, като на два от тях лакирате само върха. Не забравяйте, че връхчетата трябва да бъдат достатъчно широки, че върху тях да се нарисуват звезди. За звездните детайли може да изберете ръчно рисувани или да използвате стикери.

4. 101 далматинци

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle Gerstein (@enamelle)

Маникюр за всички почитатели на детското и всички, които са достатъчно смели да мислят извън зоната си на комфорт. Този френски маникюр, вдъхновен от 101 далматинци, наистина ще ви накара да се усмихвате всеки път, когато погледнете към ръцете. Допълнителен бонус е, че привлича вниманието и е далеч по-различен от класиката. Тук отново се съчетават два цвята – черно и бяло, като хубавото на дизайна е, че може да го копирате едно към едно или да си измислите свой собствен почерк.

5. Като костюм

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paintbox (@paintboxnails)

Ако не можете да изберете между традиционните и черните френски връхчета, този дизайн предлага най-доброто от двата свята. За допълнителна елегантност, нарисувайте изпъкнал ръб с панделки, но ако предпочитате класическата форма, горепоказаният дизайн също изглежда шик.

Цветен маникюр за зимата – Селена Гомес със свежа идея

Маникюр зима 2023 – 5 идеи в червен цвят

Матови нокти – стара тенденция, която да опитате през 2023-а

6. Организиран хаос

От блясък до измерение, този външен вид има всичко. Черните „капещи“ върхове може да изглеждат съвсем хаотични, но всъщност са доста красиви и създават интересен абстрактен вид. Имайте предвид, че това ще бъде трудно за пресъздаване у дома, така че е добре да се насочите към услугите на професионалист, ако не сте много сигурни в уменията си.

7. Пролетно настроение

Ако сте почитатели на черното, но все пак искате да си създадете малко слънчево настроение в зимното време, този маникюр е за вас. Съчетайте френски и класически стил, като оставите само два от пръстите си с естествена основа и лакирани върхове. Останалите ги лакирайте в изцяло черен цвят, върху който да нарисувате цветни листенца. 

За още тенденции и новини от света на красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари