IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Козметика за пролетта – Селена Гомес пуска масло за устни

29 март 2023 10 40

На фона на враждата с Хейли Бийбър, изпълнителката се фокусира върху бизнеса си

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Селена Гомес очевидно вече не иска да има нищо общо със слуховете за вражда между нея и Хейли Бийбър.

След като официално и публично се застъпи за сегашната съпруга на бившия си приятел Джъстин Бийбър, изпълнителката насочи вниманието си към развитието на козметичния си бизнес. Успехът на марката ѝ Rare Beauty е впечатляващ, като само за няколко години продуктите ѝ се изкачиха до челните места в класациите за красота и се продават не само онлайн, но и в едни от най-известните магазини по целия свят.

Сега Гомес е готова да покаже новата си колекция, идваща при нас точно навреме за пролетта. Този път тя включва няколко нови продукта, като маслото за устни, което определено прихвана окото на феновете. Самата формула е доста трудна за усъвършенстване, като някои масла са твърде тежки за устните, а други пък остават на повърхността като лепило. Трети пък не осигуряват никакви ползи по отношение на текстура и блясък.

Селена Гомес обаче работи цели две години върху създаването на перфектния продукт, който да предложи на своите фенове. На 30 март тя пуска на пазара масло за устни, което ще ви е от полза не само през пролетта, но и през горещото лято. По думите на изпълнителката, продуктът има същия ефект върху устните, както течният руж за бузите. С две думи – ще се сдобиете с приятен розов цвят, който да допълни цялостната ви пролетна и лятна визия.

Новото масло за устни е с желеобразна текстура, която се превръща в леко масло, след като се нанесе върху устните. Гомес казва, че с екипа ѝ са се фокусирали върху разнообразие от различни нюанси и разработването на уникална текстура, която е лека за носене. Въпреки многобройния екип от учени, продуктът е готов чак две години след началото на разработките, защото е трябвало да се получи правилната формула.

Според прессъобщението, маслото оставя приятен лъскав завършек и лека нотка на цвят. Като допълнителен бонус, то е направено и с подхранващи съставки за грижа за кожата като масло от жожоба и слънчогледово семе, помагащи за допълнителната хидратация и антиоксидантна защита от агресорите на околната среда.

Маслото за устни ще се предлага в осем нюанса, които варират от розово и кафяво до прасковено. Всички те имат уникални имена като „Надежда“ (светлолилаво), „Щастие“ (хладнорозово), „Радост“ (приглушена праскова), „Искреност“ (топлорозово), „Привличане“ (горски плод), „Наслада“ (розово-кафяво), „Чудо“ (розово-лилаво) и „Честност“ (кафяво). Всички те са измислени, за да съответстват на осемте нюанса на вече добре известния ни руж от Rare Beauty. Самата Гомес споделя, че обожава лилавото „Чудо“, особено когато се чувства достатъчно смела да посегне към по-смели цветове.

Пролетен грим – Селена Гомес с класическа идея

Нови прически – пълна промяна за Селена Гомес

Селена Гомес със своя козметична марка

Освен желанието да предостави на феновете си набор от интересни цветове, Селена казва, че най-важното за нея е било създаването на масло за устни с дълготрайна употреба. Признава, че тества всеки един свой продукт на снимачната площадка, за да разбере дали той ще издържи на атмосферните условия и как ще изглеждат цветовете под светлината на ярките прожектори.

„Разработването на формулата отне две години, защото е толкова уникална текстура в разнообразие от нюанси. Получаването на правилните цветове винаги е много важна част в нашия процес на разработка“, казва Гомес пред ELLE.

Новата колекция на Rare Beauty излиза на пазара на 30 март.

За да разбирате първи за новите тенденции в красотата, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари