IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красиво вдъхновение – Лейди Гага се показа без грим

9 юни 2023 16 30

Изпълнителката промотира естествената красота

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Лейди Гага няма нужда от филтри или грим, за да изглежда и да се чувства прекрасно.

Преди няколко дни носителката на „Оскар“ успя да впечатли последователите си в социалните мрежи, споделяйки снимки без грим, с които доказа, че естествената красота е най-добрата черта на една жена. На двата кадъра Гага лежи на леглото с пусната коса, сякаш току-що се е събудила. Гримът ѝ липсва, ако не броим бляскавата устна и сияйната кожа. Те са комбинирани с розова блуза с дълъг ръкав.

На една от снимките изпълнителката позира с леко отворена уста, а на другата изпраща към последователите си срамежлива усмивка. Увереният ѝ поглед сякаш иска да каже, че не е нужно да товарим лицето с тежки гримове и козметични процедури, за да изглеждаме добре. Единственото, от което се нуждаем, е самоувереност, вяра в себе си и в собствените ни възможности.

Освен че успя да впечатли феновете си и да им вдъхне увереност, Гага сподели снимките с цел да промотира пускането на козметичната си марка Haus Labs в магазините на Sephora във Великобритания. „Винаги съм била впечатлена от британската красота и мода и колко смели и иновативни са те“, написа тя, отбелязвайки че тези качества са заложени и в нейните продукти, които дебютираха през 2019 година.

Актрисата от „Роди се звезда“ не за първи път се осмелява да покаже естествения си блясък в социалните мрежи или на светски събития. По-рано през годината направи най-рисковия си ход, качвайки се на сцената на Оскарите без грим, прическа или дизайнерско облекло. Въпреки че на червения килим притежаваше всички тези неща, Гага изпълни песента Hold My Hand само по тениска, дънки и маратонки.

Това, което се обсъждаше в продължение на дни, беше лишеното от грим лице на Гага. Само няколко часа по-рано тя се разходи пред фотографите с рокля на Versace, комбинирана с размазана крилата очна линия, розов руж и яркочервено червило. Всичко това беше премахнато, за да се изпрати важно съобщение от най-голямата сцена в наградния сезон.

„Всичко в това решение беше нейно. Не се страхуваше да бъде видяна с несъвършенствата си, които всъщност приветства“, казва гримьорката Сара Тано пред списание People относно безгримния вид на Гага.

Лейди Гага с вдъхновяваща песен за човечеството

Лейди Гага с трогателен жест към Лайза Минели

Лейди Гага в центъра на вниманието на червения килим

Изненадващата промяна във визията напълно шокира зрителите, които веднага коментираха в социалните мрежи и поздравиха певицата за смелото решение. Някои се изумиха как екипът на Гага е успял за толкова кратко време да премахне тежкия грим, който само преди час е бил на показ.

Сара Тано показа част от процеса по изчистване на кожата, като сподели снимка на мръсни памучни тампони, напоени с грима от лицето на Гага. Въпреки че не разкри точно колко време е трябвало за цялата процедура и какви продукти са били използвани, тя намекна, че се е изисквало огромно количество мокри кърпички и арганово масло.

За още новини от света на звездите, съвети за красота и модни тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари