IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Летни прически – Ема Стоун скъси косата си

13 август 2023 10 30

Актрисата се похвали с промяната в социалните мрежи

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Ема Стоун направи две промени наведнъж – хем скъси косата си, хем се завърна към русия цвят.

Само няколко седмици, след като бе забелязана в Париж с кестенява коса, актрисата дебютира нов, по-смел цвят, завръщайки се към русите си кичури. Промяната е дело на дългогодишната ѝ фризьорка Мара Росзак, която се похвали с резултата в социалните мрежи.

„Готино момичешко лято, боб подстрижка. Много ни харесва!“, написа фризьорката под снимка на Стоун. На кадъра прическата на актрисата е току-що оформена, а русият цвят все още блести като нов. Косата е разделена на две неравномерни части, като лявата страна е с по-дълъг бретон, който закрива окото. Безупречната визия на Стоун е допълнена само от леко розово червило и перфектно нанесен фон дьо тен.

Относно промяната, Росзак сподели пред списание People, че подстрижката е направена под много малък ъгъл, като предните кичури нарочно са оставени една идея по-дълги от останалите, за да се създаде малко повече измерение. За да постигне целия ефектен блясък на русото, фризьорката първо е измила косата на Стоун със специален шампоан, след което я е изсушила леко с кърпа и е нанесла серум от корена до краищата. Росзак е завършила цялата картинка с изсушаване със сешоар и оформяне на леки вълни с помощта на масло за коса и още малко серум.

Прическата е много по-различна от черната, която виждаме във визията на Стоун в трейлъра на филма Poor Things. Актрисата е в главната роля, а освен това служи и като съпродуцент на проекта от режисьора Йоргос Лантимос. Двамата работят и по филма „Фаворитката“, който носи на Стоун номинация за „Оскар“. В Poor Things актрисата ще си партнира с Уилям Дефо.

Според официалния синопсис, филмътна Лантимос ще разказва за млада жена на име Бела Бакстер (Стоун), която се връща от отвъдното чрез помощта на учения д-р Гудуин Бакстер (Дефо). Героят на Дефо казва в трейлъра, че умът и тялото на Бела не са синхронизирани изцяло, което води до странни моменти, в които тя намига и танцува ненормално.

Гудуин Бакстер описва преродената жена като „прогресираща с ускорено темпо“, което изглежда бързо подтиква желанието на Бела да търси свобода и да изследва света. В трейлъра, изпълнен със странни сцени и образи, експериментите на учения също включват патица с глава на френски булдог и куче с патешка глава, а Бела целува персонаж, изигран от Марк Ръфало, който изглежда копнее за нея. По-късно е показано как вика името ѝ по улицата, а тя го удря, оставяйки го почти безмълвен.

Последният филм на Йоргос Лантимос беше именно „Фаворитката“, който получи общо 10 номинации за „Оскар“. Оливия Колман спечели единствената награда за играта си в главната роля.

Ема Стоун: Забраната за пушене затрудни пресъздаването на Круела

Стилът на звездите: Ема Стоун доказва, че костюмът не е само за мъже

Ема Стоун сменя цели 47 визии в „Круела“

През май миналата година Стоун заяви пред репортери в Атина, че работата с Лантимос е уникален дар, след като се появи в 30-минутния му филм Bleat. „Не знам дали това беше най-трудният проект, който съм снимала, но определено беше предизвикателство. Мога да говоря с часове за нещата, които харесвам в работата си с Йоргос“, каза актрисата на пресконференция.

Poor Things е написан от Тони Макнамара, който работи заедно със Стоун по „Фаворитката“ и „Круела“. Премиерата на филма е на 8 септември.

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари