IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секси мама – Ева Лонгория и рутината ѝ за гримиране

3 декември 2023 16 30

Какъв външен вид съставя, преди да вземе сина си от училище

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ева Лонгория винаги е прекрасна, но наскоро впечатли с естествената си визия във видео за Vogue. Актрисата от „Отчаяни съпруги“ сподели рутината си за грижа за кожата и гримиране, които прави, преди да вземе сина си от училище. 

В началото на клипа Лонгория се пошегува, че феновете най-вероятно няма да я разпознаят без изкуствените мигли и тежкия грим. Въпреки че твърди, че е трудно разпознаваема без грим, ние сме на съвсем противоположно мнение. Ева изглежда също толкова прекрасно и бляскаво с естествена кожа, колкото и с марковите козметични продукти, които слага по лицето си. 

Във видеото актрисата споделя, че рутината ѝ може да се стори доста претрупана за някои хора, но за нея е чудесна, защото е латиноамериканка. „Нося грим всеки ден“, казва тя. В рутината ѝ се включва поставяне на изкуствени мигли, дори когато трябва да вземе сина си от училище. „Ще се появя като най-сексапилната майка там“, казва с усмивка Лонгория. 

Но преди всички спирали, фон дьо тени и моливи за вежди, звездата използва хиалуронова киселина. След това тя поставя серум, който да изпълни фините линии и бръчките по лицето. Следващата стъпка е масло за лице и плътен крем. 

След като кожата ѝ е добре подготвена, красавицата използва Beauty Wand, за да контурира бузите си и да стимулира лимфния дренаж. Зоната около очите получава допълнително внимание с втори серум и маска, които осигуряват още повече мекота и блясък. 

Втривайки етерично масло от жасмин върху лицето си по посока на часовниковата стрелка, Лонгория си повтаря да бъде светлината за всеки човек, когото срещне през деня. Следващата ѝ стъпка е да направи кожата си бляскава, за да свети както отвътре, така и отвън. Красотата на актрисата получава допълнителна помощ от кремообразен бронзант, който тя нанася върху външната страна на лицето си за по-добър ефект. Добавя още повече цвят върху бузите си с руж, който носи името „Секси мама“. 

След това е ред на очите. След като потупва клепачите си с коректор, Лонгория се насочва към сенките за очи. Палитрата ѝ съдържа нюанси от кремаво до бронзово и патладжанено, но актрисата избира да бъде по-светла в тази област. Причината – иска да остави вниманието върху миглите си. 

Докато изпъстря линията на миглите с козметика от Виктория Бекъм, Лонгория обяснява защо комплектът за изкуствени мигли придава блясък на очите ѝ. „Може да сложите спирала и да излезете навън или пък може да си поставите по-дълги мигли. Животът винаги е по-забавен с мигли“, категорична е тя.

За основата на лицето си Лонгория също използва по-блед цвят, който разнася с пухкава четка.

„Израснах като грозното пате в моето семейство, защото сестрите ми са руси, с лешникови очи и светла кожа, а аз бях с тъмна кожа, черна коса и черни очи“, обяснява звездата. Допълва, че е успяла да разцъфти много по-късно от своите каки, като признава, че красотата и гримирането определено не са ѝ били интересни в миналото. „Казах си – не съм красива, ще бъда умна. Ще бъда забавна и мисля, че заради това станах актриса. Някак си все още не се смятам за красива“

Ева Лонгория впечатлява с актуална прическа и изваяни крака

Приятелство завинаги – Ева Лонгория се събра с колега от „Отчаяни съпруги“

Визия на деня – Ева Лонгория в Кан

Лонгория обясни, че не е имала акне по време на тийнейджърските си години, но пък е страдала от обезцветяване на кожата, докато е била бременна. Именно затова е започнала да носи много фон дьо тен, за да изравни тена си. 

След като нанася коректор под очите, под ноздрите и върху брадичката си, актрисата използва палитра за грим, за да извае скулите си и да добави измерение на лицето. Преди да излезе, за да вземе сина си от училище, Лонгория очертава устните си, нанася руж, хайлайтър и пудра. 

„Трябва да съм най-красивата майка там. Нека другите майки завиждат“, шегува се тя, преди да изпрати въздушна целувка на зрителите. 

Ева Лонгория е майка на 5-годишния Сантяго, когото споделя със съпруга си Хосе Бастон. 

За още новини от света на звездите и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари