IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимен маникюр – популярните цветове за сезона

14 януари 2024 13 30

Определено ще ви накарат да оставите ръкавиците у дома

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Има нещо в зимното време, което изисква нов комплект маникюр. Може би това е фактът, че студеният климат и сухата кожа правят глезотиите много по-специални или че свалянето на чифт ръкавици е два пъти по-удовлетворяващо, когато под тях има прекрасен маникюр. Независимо защо обичате да си правите зимен маникюр, месеците от януари до март могат да бъдат едни от най-объркващите и неясни по отношение на избора на цвят. Може да се стори очевидно да изберем по-светли, по-ярки цветове през лятото или тъмночервено през ноември и декември, зимата е времето, когато наистина можем да контролираме цветовете на ноктите си.

От светещи прасковени тонове до блестящи черни и сини нокти, събрахме няколко предложения за цветен маникюр, които да са ви от полза при следващото посещение на салона. 

Зимен маникюр – популярните цветове за сезона

Бляскаво черно

С този блестящ външен вид можете да копирате нощното небе върху ноктите си, поради което сме фенове на черните нокти и през тази година. Този специфичен нюанс гарантира, че няма да се налага да се справяте с неравномерно горно покритие, благодарение на златните искри, вградени в черния лак.

Светлосиньо

Здравейте, добре дошли в 2024 година, чували ли сте за синята красота? Защото не можем да спрем да говорим за нея. Светлосиньото и зелениката са цветовете, които ще доминират във всичко – от сенките за очи до ноктите тази година, така че се възползвайте от тенденцията и изберете зимния син цвят в най-добрия му вид. 

Тъмно грозде

Подобрете настроението си тази зима с прекрасен наситен цвят на грозде. Независимо дали се вдъхновявате от вътрешната си злодейска енергия, или просто искате да се сдобиете с нокти, които са по-впечатляващи от тъмночервеното, този цвят ще ви преведе през най-мрачните и студени месеци от годината. 

Кафяв блясък

Още един бляскав маникюр, който доказва, че това ще е основната тема тази година. Този блестящ кафяв цвят ще добави още една неутрална, но забавна атмосфера към вашите нокти. Това е вид нюанс, който ще ви накара постоянно да си правите снимки, на които централно място заемат ръцете ви.

Идеи за зимен маникюр – най-добрите тенденции за сезона

Градиентни нокти – най-лесният маникюр, който да си направите

Прасковени нюанси

В случай, че сте го пропуснали, цветът на 2024 година е „прасковен мъх“, което означава, че ще трябва да го включим във всеки един аспект от визията си. Ако не сте готови да се обличате в оранжево от глава до пети, прасковеният маникюр е лесна първа крачка към следване на тенденцията. 

За още идеи за зимен маникюр последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари