IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нова година, нов маникюр - най-популярните тенденции за годината

3 януари 2024 16 30

От артистичен дизайн до живи нюанси

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Никога не е твърде рано да започнете да планирате маникюра си за 2024 година. Въпреки че е трудно да се предвиди коя визия на ноктите внезапно ще стане популярна, някои лакове и дизайни със сигурност ще имат своята 15-минутна слава през новата година. 

Независимо дали харесвате нещо обикновено или нестандартно, ще има много идеи за маникюр, които да добавите към вашия списък с желания. Смели нюанси като червено и електриковосиньо са тук, за да останат, но по-меките цветове също ще бъдат навсякъде през пролетта на тази година. Ще се появи и сложно изкуство за нокти - от текстурирани дизайни до пиърсинг - за привличащ вниманието маникюр, който изглежда луксозен, но няма да ви отнема много часове в салона за красота. Казано с две думи - тази година всичко е свързано със смесването на вечни дизайни, които все още са популярни. 

За да ви помогнем малко с вдъхновението за предстоящия ви външен вид на ноктите, ние избрахме няколко тенденции, които със сигурност ще са на мода през новата година. 

Популярни тенденции в маникюра за 2024

Хромирани нокти

Благодарение на световното турне на Бионсе в подкрепа на едноименния й албум Renaissance, металик цветовете бяха навсякъде през 2023 година. Все още може да очаквате да видите хромирани покрития през новата година, но в гама от цветове. Маникюристите прогнозират, че меката хромирана глазура с пастелен привкус ще бъде популярна през пролетните и летните месеци. 

Текстурирани дизайни

Ако сте новаци в изкуството за нокти, текстурираните дизайни са идеалното място да започнете. Според експерти, тази тенднеция ще продължи и през 2024 година за създаването на красив и модерен външен вид. Независимо дали ще е добавен към класически френски или маникюр с несъответстващи цветове, този дизайн е невероятно гъвкав и адаптивен. 

Мътносиньо

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle Gerstein (@enamelle)

Гримът "Студено момиче" стана популярен в началото на 2023 година и тенденцията си проправи път в маникюра за 2024-а. Експертите виждат повишаващ се интерес към светлосин лак с нотка на сиво, което създава мътен син цвят, появяващ се като тенденция за ноктите в зимните месеци. За да добавите малко блясък, наслоете синьото си със сребрист блестящ лак. 

Нюанси на червено

Червеното беше най-голямата цветова тенденция за 2023 година, а живият нюанс няма да изчезне от полезрението ни и през следващите 12 месеца. Въпреки че червеният цвят е смятан за класически и сезонен за Коледа и Свети Валентин, той всъщност е доста актуален за цялата година. Малко по-тъмният нюанс, известен като "черешова кола", ще бъде популярен през тази година, ако търсите по-плътен и ярък завършек на ноктите. 

Зимен маникюр – идеи, които да копирате този сезон

Идеи за зимен маникюр – най-добрите тенденции за сезона

Праскова

От Pantone обявиха прасковения мъх за цвят на 2024 година и сега виждаме как всеки започва да посяга към прасковения блясък за ноктите си. Този топъл и уютен нюанс е идеален за пролетните и летните месеци за семпъл и шикозен маникюр. 

Пиърсинг на ноктите

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @_milanirenee

Придайте на ноктите си бунтарска нотка, добавяйки пиърсинг. Тази тенденция се появи през 2023 и се смята, че ще набере скорост през 2024 година. Можете да добавите пиърсинг към всеки маникюр - от неутрален лак до сребристо хромирано покритие. За да постигнете външния вид, използвайте тънка електрическа пила, за да изпилите внимателно нокътя, преди да добавите пиърсинг или талисман. 

За още идеи за зимен маникюр последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари