IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лесни прически – стилове, готови за под 5 минути

4 май 2024 18 00

Какво да си направите, когато бързате

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Някои дни подготовката е спокоен и наистина приятен процес. Имаме достатъчно време да изпробваме различни продукти, да експериментираме с многоцветни сенки за очи и да избираме измежду 15 различни аксесоара, преди да се спрем на визия, която ни харесва. В други дни обаче просто нямаме желанието и времето да стоим пред огледалото с часове и искаме да намерим най-бързия вариант, преди да излезем през вратата. Всички имаме своите мързеливи моменти, когато имаме нужда от бързи решения и лесни прически.

За щастие има начини да излезете навън, чувствайки се красиви дори с минимални усилия. След като сте усъвършенствали своята петминутна грим рутина, всичко, от което се нуждаете, е една от тези лесни, красиви прически, за да стигнете навреме в офиса.

Лесни прически – стилове, готови за под 5 минути

Сладки фибички

Помислете за смяна на детските си пеперудени фиби за малко по-възрастната версия, която идеално съчетава модата и функционалността. Използвайте няколко, за да закрепите назад предните части на косата и да направите изявление, водено от аксесоарите. Смесете и комбинирайте любимите си нюанси на дъгата или пък изберете кафяви, черни и нюд цветове за по-фин поглед върху външния вид.

Лесен остър кок

Този загладен външен вид е страхотно решение за дните с мазна коса, когато нямате време за душ преди работа. Изваяната странична част придава на стила малко повече елегантност, докато надничащите остри кичури поддържат нещата да изглеждат балансирани и много по-различни от обикновения, загладен кок.

Нисък кок

Тайната на елегантността на този кок е в строго определената средна част. След като се справите бързо с нея, едно лесно завъртане около ластика и пръскане на лак за коса ще ви приготвят за деня.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenny Cho (@jennychohair)

За да създадете перфектната централна част, срешете цялата си коса назад от лицето с гребен с широки зъбци. По този начин всеки от зъбите на гребена всъщност ще направи различно разположение на кичурите, за да изберете дали искате пътят ви да бъде точно по средата, или малко по-настрани. Когато решите какво искате, подравнете гребена точно върху тази част и срешете косата си надолу от всяка страна.

Малки плитки

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Storm Reid (@stormreid)

Носенето на пусната коса е лесно решение, особено в мързеливите дни, но защо не направите нещата малко по-интересни? Добавянето на бебешки плитки ще създаде разнообразие в прическата ви, без да се налага да влагате твърде много усилия. Опитайте да създадете две, рамкиращи лицето, или пък добавете няколко по цялата глава.

С шнола

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chantel (@chantel.palmer)

Ако вече имате любима шнола в колекцията си, знаете, че тя може да промени всяка една прическа за 10 секунди. Независимо дали косата ви е разпусната, сплетена на плитка или къдрава, просто я съберете на едно място и я закрепете с шнолата. Тук зависи изцяло от вас колко пригладена или разхвърляна ще бъде прическата.

За още тенденции за красота последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари