IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Идеи за летен маникюр – най-подходящите дизайни за юни месец

10 юни 2024 14 30

Лятното настроение оживява върху ноктите ви

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Трудно е да се подценят предимствата на гел лака. Втвърдява се за секунди, издържа няколко седмици без начупване или обелване и се предлага в безкраен набор от цветове. Издръжливостта и гъвкавостта му също така улесняват постигането на много красиви и привличащи вниманието визии на ноктите.

Ако обичате да сменяте маникюра си всеки месец, юни е идеалното време за креативна визия с гел лак. Ярките цветове и щампи, свързани с това време на годината, осигуряват безкрайно вдъхновение за нов маникюр. Можете да изберете зашеметяващи флорални дизайни, живи двуцветни френски визии или да си поиграете с много ярки неонови нюанси.

Летен маникюр за месец юни

Неоново зелено 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Неоновият маникюр е подходящ избор за лятото. Изберете най-яркия лайм зелен гел лак, който можете да намерите, за да постигнете максимално въздействие.

Лятна дъга

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Един от начините да кажете „здравей“ на лятото е с вдъхновен от сезона маникюр. Изборът на разнообразие от цветни нюанси, като праскова и лайм зелено, създава красив градиентен ефект. Пренесете дъгата върху ноктите си за още по-весело, живо и слънчево лято.

Лимонени нокти

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Разбира се, жълтото и зеленото са синоним на лятото. За този френски маникюр с цвят на лимон и лайм използвайте тъмнозелен лак на върховете и наситен жълт за основата.

Пастелни флорални нокти

Смесването на цветове и акцентни шарки може незабавно да разнообрази цялостната ви визия. Тук част от ноктите имат плътни слоеве пастелен лак, докато показалецът и средният пръст имат пастелни цветя.

Син френски дизайн

Красотата на френските върхове се крие в тяхната гъвкавост. Можете да изберете класически бял лак или да трансформирате дизайна с блясък и цвят. Този син и сребрист маникюр е един от начините да промените нещата.

Цветни завъртулки

Ноктите с форма на бадем са идеалното платно за игриви и креативни дизайни. Този маникюр се отличава с привличащи вниманието двуцветни завъртулки. Горчично жълтите и тюркоазени дизайни са различни на всеки нокът, за да добавят интрига към външния вид.

Пастелни нокти

Можете да смесвате и комбинирате пастелни цветове, за да създадете наистина динамичен маникюр, както доказва този външен вид. Праскова, лайм и лавандула са неочаквана комбинация от цветове, но заедно създават интересен и красив ефект.

За още новини от света на красотата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари