IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прическата ви подсказва какви сте

28 юли 2019 08 00

Жените, които връзват косата на опашка, са амбициозни

IStockphoto

IStockphoto

Изборът на прическа винаги е персонален. Много жени следят тенденциите и винаги се стремят да са в крак с тях. Други просто харесват определени неща и не се интересуват модерно ли е или не. Трети пък подражават на своите идоли и понякога се подстригват като тях. Е, има и случаи, в които фризьорът предлага нещо ново, но накрая клиентът не е доволен от резултата.

Прическата, която носите, разкрива доста неща за самите вас. Така например жените, които експериментират с дължините и цветовете, обичат предизвикателствата в живота и не ги е страх да рискуват. Други пък залагат на сигурното, подобно на много хора в живота.

Ето какво „говорят“ няколко ежедневни прически за вашия характер:

1. Опашка – фокусирана върху работата

Много жени си връзват косата на опашка, за да не си личи, че е мазна, но има и такива, които са прекалено заети и предпочитат кичурите да не им се пречкат пред очите. Смята се, че дамите, които носят косата си по този начин са амбициозни и фокусирани върху отговорностите си на работното място. Те не пропускат дребните детайли и може да се каже, че са толкова големи перфекционисти, че това понякога дразни и шефовете им.

2. Кок – сложен характер

Представителките на нежния пол, които обичат да прибират косата си в кок, са доста чепати характери. Въпреки това са доста чувствителни и с добро сърце. Те се раздават за другите и не очакват нищо в замяна. Имат цел в живота и работят усърдно, за да ги защитят.

3. Боб – комуникативни

Жените, които предпочитат къс боб или каре, са доста социални личности. Те нямат проблеми с комуникацията и не обичат да се разхождат сами из улиците. Предпочитат да са сред най-близките си хора.

4. Небрежна плитка – въображение

Този вид прическа избират артистичните натури, които гледат да бягат от рамките, които им поставят. Жените, които обичат да вплитат кичурите си, са отличници в общуването и не се притесняват да разучат най-големите тайни на другите. Спонтанни и емоционални, те притежават голямо въображение.

Снимки: Pixabay

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари