IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Mi amore, мигли мои! Тествахме и избрахме топ 5 спирали за мигли

10 октомври 2019 14 30

Дълъг, но определено заслужаващ си експеримент

Снимка: Istockphoto

Наскоро в офиса се създаде истински дебат, а темата бе типично женска – чия спирала за мигли е по-добра.

Както се досещате, разговорът бързо премина в спор, който не може да се реши без да се намеси компетентно жури.

Журито си бяхме самите ние, а задачата ни бе проста – изпробваме по 10 спирали за мигли на пазара, в произволен ценови диапазон, разказваме какъв е бил ефектът и след това отличаваме победителите.

Ето до какви изводи стигнахме.

Sephora Outrageous Extension

Бруталната спирала за мигли! Повярвайте ми, рядко се изказвам толкова ласкаво за козметичен продукт, освен ако наистина не е изпълнил всичко, за което ми е обещано. В случая тази спирала действително създаде ефект „изкуствени мигли“, но след един мой трик, а именно – първо един пласт, да изсъхне, после още един, пак да изсъхне и след това последен, финален. По този начин миглите стават хем дълги, хем обемни.

Sephora

Rimmel Scandal Eyes

Един от победителите определено ни изненада. Не за друго, а заради цената си, която определено е в ниския ценови клас. Обаче! Обемната четка успя да създаде отлично разделени косъмчета и мигли като ветрило. Минусът е, че след 8-часов работен ден открих леки отронени парченца в зоната под очите. Това се преживява, стига да ги видите навреме и да ги отстраните.

Rimmel

Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils

Тук обещанието беше много смело – мигли, наподобяващи изкуствени. Мен лично това от една страна ме плаши, защото определено не искам да си създам визия като на ретро попфолк звезда, все още неусвоила магията на изкуствените мигли и поставянето им. Обаче крайният ефект бе обемни и визуално по-дълги мигли. Минусът, който трябва да имате предвид е, че бързо изсъхва, което макар да е по-бавно в сравнение с предишните спирали на марката, пак е повече в сравнение с други конкуренти. Ако случайно кихнете, докато нанасяте спиралата – бъдете бързи с кърпичките.

YSL

Christian Dior Addict It-Lash

Велика спирала, която обаче влиза в категорията „скъпи удоволствия“, особено ако я сравните с горния продукт на Rimmel. От друга страна, ако имате възможност да си позволите една двуцифрена сума, доближаваща се до трицифрена, съветът ми е да го направите. Миглите стават извити, с много обем и оптически издължени. Тук трябва да внимавате с водоустойчивостта и то в частта с нейното премахване. Просто добрият продукт за почистване е задължителен.

Dior

Lancome Hypnose Doll Eyes

Тази спирала е сред най-любимите продукти на една от редакторките на Tialoto.bg

След като и аз я изпробвах, със сигурност мога да кажа, че търсите ли спирала за мигли, която да успее да раздели всяко едно косъмче – това е вашата „панацея“.

Lancome

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари