IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мисия фон дьо тен: Тествах и открих топ 5!

11 октомври 2019 16 30

Топпродукти за студените сезони

Снимка: Istockphoto

Цяло лято се радвах на гладка и целуната от слънцето кожа. Може би от юни до края на септември не сложих капка фон дьо тен, а единствените гримове, които използвах, бяха BB крем и спирала за мигли.

Защото когато си с тен, не ти трябва нищо друго!

Сега обаче, заедно с падането на температурите, падна и моят летен загар. И вече всяка сутрин като че се събуждам с една идея по-малко равномерен цвят на лицето – ясен знак, че е време отново да върна на служба пенсионирания за лятото фон дьо тен.

Какъв да бъде той обаче?

<>Тествахме за вас и отличихме топ 5 на най-добрите продукта, като подчертахме плюсовете им.

Catrice HD Liquid Coverage Foundation 24H

Това е продуктът, който лично аз открих съвсем наскоро, но мигновено се влюбих в него. Покритието му е доста добре, а пипетата, с която поставяте продукта върху кожата, доста ме улесни. Нанасям по 3 малки капки на всяка буза, две на челото, една на носа и една малка на брадичката. Трябва да имате предвид две неща – първо, задължително изберете точно вашия цвят, защото в противен случай рискувате ефект „маска“ и второ, гледайте бързо да го разнесете, защото за кратко време става мат и изсъхва.

Catrice

Sephora Fond de teint perfection eclat

Това е продукт, за който вече сме говорили, но е време да припомним. Използвахме го в началото на летните дни по две причини – много лека текстура, която хидратира кожата и не е твърде покривен. Тоест, ако все още не сте на вълна да използвате продукт, който да е особено покривен, то това е вашият фон дьо тен. Придава сияйност на кожата без да тежи.

Sephora

Estée Lauder Double Wear

Това, което особено много харесахме на този фон дьо тен е, че наистина не мърда от лицето през целия ден. Тествахме го в 8-часов работен ден и след това на излизане с приятели и действително в края на деня този фон дьо тен не помръдна. Бонусът тук е, че има и слънцезащитен фактор, защото макар температурите да са ниски, слънцето все пак ни гали.

Estee

Dior Forever

Емблематичната дълготрайност на Dior със сигурност е нещо, което си заслужава инвестицията. Този фон дьо тен изравнява тена и смалява видимите пори, прикривайки несъвършенствата за 24 часа. Още по-голямо предимство е палитрата от над 30 цвята и нюанси, с което можете да откриете наистина своята втора кожа.

Dior

MAC Studio Fix Soft Matte Foundation Stick

Бях длъжна да опитам поне един фон дьо тен под формата на стик, най-малкото, за да знам дали е по-удобен. Спрях се на продукт на MAC, защото генерално харесвам колко покривни са техните фон дьо тени. Действително, ефектът е като при професионален грим, но лично на мен ми идва малко тежък. Плюсът е прецизното нанасяне със стик, което позволява да добавите малко продукт там, където не ви е достатъчно и да нацелите точното количество.

MAC

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари