IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Редакцията на Tialoto: Какви парфюми ползваме?

4 ноември 2019 16 30

Жените и ароматите

Снимка: Istockphoto

Когато на едно място работят основно жени, неминуемо поне веднъж дневно се коментират експерименти с различни козметични продукти.

Така днес темата на деня бе „Какъв парфюм използваш?“. И се получи доста интересна дискусия, тъй като всички сме различни като характери, вкусове и стил.

Спокойно можем да кажем вече – кажи ми какъв парфюм използваш, за да ти кажа какъв си. Е, вижте и вие какви аромати носят в редакцията на Tialoto.bg

Боряна – Tom Ford, Black Orchid

Един емблематичен аромат, на който ухае редакцията и по-конкретно нашата колежка Боряна.

„Това е аромат с характер, с шлейф и запомнящ се. Много женствен парфюм, с който не оставам незабелязана“, споделя тя.

И ако се чудите, да, наистина е много силен и много, много траен.

Tom Ford

Дари – Avon Incandessence

Много труден за произнасяне, но много приятен аромат. „Майка ми ми подари парфюма преди години и оттогава залагам само на него“, разказа Дари. Нотките, които ароматът разкрива са на розов пипер, пулсираща флорална сърцевина от жасмин, гардения и основа от мускус.

Avon

Ваня – Gucci Rush

Една вечна класика, доказваща, че добрите парфюми не излизат от мода. „Обожавам „Gucci Rush“ и го използвам от години, защото ухае на любимата ми ванилия и в края на деня ароматът му все още се усеща по кожата ми“, отговори Ваня на въпроса защо го харесва.

Gucci

Нели – Black Amber на Zara

„Винаги съм харесвала сладки миризми, но от острите парфюми е започвало да ме боли глава. Black Amber на ZARA ми харесва точно защото има сладкия, но ненатрапчив аромат на плодове, който се запазва трайно през по-голямата част от деня.“, разказа Нели. Ориенталският дух на аромата се подсилва с нотки на мандарина, ванилия и мускус.

Zara

Криси – Thierry Mugler – Alien

„Никога не съм харесвала леките и флорални аромати. Моите парфюми са сладки, тежки и, разбира се, колкото по-нестандартни, толкова по-добре. Затова Alien е сред любимите ми аромати. Никога не се стремя да са задължително нови, но трябва да са много мои и да пасват на кожата ми“, каза Криси.

Mugler

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари