IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 задължителни продукта за всяка дамска чанта

14 януари 2020 08 50

Не забравяйте да сложите това в чантата си

Снимка: Istock

Да си жена не е никак лесно. За разлика от мъжете, ние слагаме различни неща по кожата си, за да ни помагат винаги да изглеждаме бляскави. Уви, ако по цял ден сте навън (на работа или други ангажименти), козметиката по лицето ви постоянно трябва да бъде обновявана, за да не се превърне от предимство в недостатък.

Ето защо, колкото и малка чанта да носите, трябва да намерите място за следните продукти:

СС крем

За разлика от популярните BB кремове, този тип продукти не само хидратират кожата и служат за филтър срещу вредните UV-лъчи, но прикриват всички несъвършенства и изравняват тена. Без значение по кое време на деня, малко количество върху лицето ви, веднага ще го направи да изглежда като порцелан – гладко и бляскаво.

Кол молив за очи

Той има леко кремообразна текстура и се нанася лесно без да драска клепача. Друго негово предимство е, че има много плътна текстура и съвсем малко количество прави наситен цвят и остава по-дълго по контура на окото.

Сух шампоан

Случвало ли ви се е да излезете с прическа, а към края на деня тя вече да е сплескана, корените да са омазнени и да искате отчаяно да я измиете и изсушите наново. Да, обаче нямате тази възможност. Положението веднага оправя сух шампоан, който може да „вдигне“ и най-сплесканата и неугледна прическа.

Малко впръскване в корените прави чудеса, поне до края на деня.
И още по-хубавото е, че има малки разфасовки и можете да го поберете без проблем в чантата си.

Червено червило

Червеното червило може да превърне всяка жена от „плячка“ в „хищник“. Задължително го сложете в чантата си и ако изпаднете в ситуация, в която искате да излъчвате увереност, сексуалност, да респектирате, просто си сложете малко от него и светът е в краката ви.

Балсам/гланц за устни

През останалата част от деня предпазвайте устните си с балсам/гланц за устни. Не се фокусирайте върху състава, а върху съдържанието. Хубаво е да има витамини и да пази от вредните UV-лъчи.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари