IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Специалният епизод на „Приятели“ с нов проблем

16 септември 2020 14 50

Този път няма нищо общо с коронавируса

Снимка: БГНЕС

Шестимата актьори от „Приятели“ продължават да срещат неприятности по пътя си. След като стана ясно, че Мат Лебланк, Лиса Кудроу, Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Матю Пери и Дейвид Шуимър ще се съберат 16 години след приключването на сериала, пандемията от коронавирус започна и продукцията бе спряна.

Няколко месеца по-късно се заговори, че снимките ще продължат в началото на есента, но явно и това няма да се случи. В последното си интервю с Анди Коен, Лиса Кудроу сподели, че все още не е ясно кой ще води специалното събиране. Най-вероятният кандидат за това беше Елън Дедженеръс, която обаче трябва да се справя със собствените си проблеми. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Трима от нейните продуценти бяха обвинени, че създават токсична работна среда, а някои от известните гости на Елън дори нападнаха самата водеща и я нарекоха „един от най-неприятните хора на света“. Звездата се подготвя да започне своя 21-ви сезон от шоуто си и обеща, че още в първия епизод ще говори за скандала и ще обясни каква е ситуацията и какво се случва зад кулисите. 

Именно заради тези разкрития Елън може би няма да седне срещу шестимата приятели. „Чух, че Елън Дедженеръс ще води епизода ви. Вярно ли е?“, попита Коен, а Лиса Кудроу му отговори, че все още нищо не е сигурно. Актрисата добави, че се водят преговори по този въпрос и засега не може да даде повече информация по темата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

През февруари изданието New York Post обяви, че Елън е най-вероятният избор за работата, но досега нищо не е решено. Мистерията около модератора на събирането остава, но феновете имат няколко неща, които да очакват с нетърпение и които вече са известни.

Освен че ще видим всички шестима актьори, ще имаме възможност да се върнем и на оригиналната снимачна площадка, където са заснети 10-те сезона на „Приятели“. Освен неизвестността около водещия, все още не е ясно и кога точно ще бъде премиерната дата на специалното шоу. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари