IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горещо, по-горещо, Дженифър Лопес и Малума!

25 септември 2020 15 00

Изпълнителите представиха две нови песни

Снимка: БГНЕС

Макар вече лятото да си отива и постепенно на негово място да се настанява есента, ние все още усещаме горещината. И това няма нищо общо с температурите. Виновни са Дженифър Лопес и Малума, които буквално взривиха мрежата с две нови общи песни.

Преди няколко часа в TikTok и YouTube бяха пуснати парчетата „Pa Ti“ и „Lonely“, които разказват историята на двама влюбени, които си навличат проблемите на закона, но не позволяват той да попречи на любовта им. Първата част от големия клип започва с песента „Pa Ti“, в която Джей Ло пее на испански, удобно седнала на верандата си, облечена в бял халат.

През следващите няколко минути изпълнителите сменят няколко скъпи тоалета и снимат на различни места. Постепенно става все по-горещо, а Лопес и Малума са хванати в леглото от полицията. Всъщност, колумбийският изпълнител играе като полицай под прикритие, който се опитва да залови Джей Ло. Така завършва и „Pa Ti“, показвайки годеницата на Алекс Родригес в ареста.

„Lonely“ е следващата част, а феновете дори не трябва да я търсят. Песента започва директно след „Pa Ti“ и дори е на същия клип като нея. Тук обаче ще видите още по-горещи сцени и за щастие, Джей Ло показва своите танцувални умения. Героят на Малума, въпреки че е полицай, разбира, че иска да помогне на Лопес да избяга от затвора.

Двете звезди споделяха части от видеата през последните няколко дни, карайки феновете си да изгарят от любопитство. Лопес казва, че работата по двете парчета е била невероятна, а Малума добавя, че харесва всичко в тази колаборация. Очаква се изпълнителите да се появяват и заедно на екран във филма „Marry Me“, чиято премиера трябва да се състои през февруари 2021 година.

Звездите споделиха, че дългото видео е като предястие за филма. „Аз също съм развълнувана, защото това ще е първият път, в който феновете ще видят героите ни Кат и Бастиян“, казва Джей Ло.

Миналия месец Малума успя да спечели първата си награда VMA за най-добро латино видео към песента „Que Pena!“, където си партнира с J Balvin.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари