IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Време е за танци: Мерил Стрийп и Никол Кидман превземат дансинга

27 ноември 2020 17 40

Първият трейлър на „The Prom“ вече е тук

Снимка: Getty

Време е за танци!

Netflix пуснаха първия трейлър на своя звезден мюзикъл „The Prom“ и автоматично направиха празничния сезон 10 пъти по-добър.

Колежките от „Големите малки лъжи“ Никол Кидман и Мерил Стрийп се събират за една трогваща бродуейска адаптация, която ще излезе на 11 декември. Във филма актрисите влизат в ролите на звезди от Бродуей, които пътуват до Индиана, след като ученичката Ема Нолан получава отказ да отиде на бала с приятелката си Алиса.

„Искам просто да отида на бала като всяко нормално дете“, са първите думи от трейлъра. За жалост, училището в Индиана не е много отворено към връзка между две момичета и започват борба с Ема. Казусът стига до Ди Ди Алън (Стрийп), която събира своята група и заедно тръгват към Индиана. Към нея се присъединяват Никол Кидман и Джеймс Кордън, които са твърдо решени да сбъднат мечтата на Ема.

„Трябва да отидем там и да вдигнем всичко във въздуха. Ние не сме чудовища. Ние сме културни разрушители“, казва Стрийп. В трейлъра ще чуете песни като „Dance with You“ и „Time to Dance“, както и ще видите част от прекрасните костюми на героите. Кийгън-Майкъл Кий и Кери Уошингтън са хората, които се опитват да застанат на пътя на Ема и да ѝ попречат да отиде на бала.

Феновете очакваха да видят Ариана Гранде и Акуифана във филма. Двете дами първоначално бяха включени в състава, но изненадващо го напуснаха, след като Райън Мърфи обяви окончателно списъка си с актьори.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари