IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отново заедно: Дженифър Гарнър се събра със стар приятел

2 март 2021 11 00

Тя и Марк Ръфало се снимат в „Събудих се на 30“

БГНЕС

Преди Бен Афлек да се раздели с Ана де Армас, Дженифър Гарнър скъса със своето гадже. В момента бившите съпрузи са сами и не бързат да се обвързват отново. Въпреки това една от последните снимки в профила на актрисата в Instagram предизвика голям интерес и ни върна към един от филмите с нейно участие – „Събудих се на 30“.

„Свързване отново със стар приятел“, написа мъжът в социалната мрежа, споделяйки селфи с красивата си колежка. Е, двамата доста са се изменили и при него първите бели коси са налице, но са все така усмихнати както едно време, когато се разбирали отлично на снимачната площадка. От своя страна тя написа, че „прахът за желания отново работи“ и е прекарала чудесно деня си.

17 години след излизането на филма, в който Дженифър е тийнейджърката Джена и си пожелава да стане голяма, двамата се събират за нов проект. Те ще работят за научната фантастика, която носи името „Проектът Адам“.

Снимките с Гарнър и Ръфало текат в момента в Канада, където към тях се присъедини и Райън Рейнолдс.

„От 13 на 30, а?“, „Де да можеше да върнеш пак времето“, „Боже мой...“, пишат феновете на усмихнатата актриса под снимката с Марк.

Гледайки двамата актьори, не ви ли се иска да си пуснете отново филма с тях? Е, уикендът е пред вас, вие избирате!

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Събудих се на 30 ( преди 3 години )
Има много филми, в които някой си пожелава да бъде голям, но този с Джени ми е любим. Много е сладка :) Жалко, че Афлек пие, бяха хубава двойка.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар